这篇英语文章翻译一下

 Grandmaisaboutninetyyearsolds.Oneday,shesat onachairintheyard.Shedidn'tmov...   Grandma is about ninety years olds.One day,she sat on a chair in the yard.She didn't move,just sat and kept looking at heri hands.When Isat down beside her, she didn't know it.  Finally,I asked her if she was OK.She looked at me and smiled,"Yes,I'm fine. Thank you for asking."  "Grandma,you were just sitting her looking at your hands and I wanted to make sure you were OK,"Iesplained to her,  "Have you ever looked at your hands?"she asked."I mean readlly looked at your hands?"  I slowly opended my hands and lokked down at them .I turned them over .NO,Iguess I had never really looked at my hands as she did .  Grandma said,"Stop and think fora moment abour the hands you have,and how they have served you well throughout your years."  They caught my fall when I was a baby. They put food into my mouth and clothes on my back.They tied my shoes."  "They have held my children and grandchildren in my arms..."  I will never look at my hands in the same way again.  when my hands are hurt or when I touch the faces of my children and husband,I thinkof Grandma 展开
旷厹绚Dz
祖母将近90岁了。
一天,她坐在院子里的一张椅子上。她一动不动地坐在那儿,一直端详她得双手。
当我落座她身旁,她都没有察觉。
最后我问她还好吗,她抬头看了看我然后微笑了:“呵呵,我很好,谢谢关心。”
“祖母,您一直坐在这里端详您的手,我想确信您没什么事情吧?”
你曾经审视过你的手吗?祖母问,我的意思是很认真地审视?
我慢慢地伸开我的手低头注视他们。
我翻转双手。
不,我猜我从来没有像祖母一样端详过他们。
停下来想一会儿你所拥有的双手,他们如何陪伴你这么多年。
这是我想到我的幼年,他们把饭菜喂到我的嘴里,将衣服穿在我的身上,他们帮我系鞋带。
他们抱着我的孩子和孙子。
从此以后,我没有以从前的角度审视我的双手。
当我的手受伤或者我轻抚我丈夫和孩子们的脸庞时,我脑海里浮现了祖母的身影。
松库黛子
奶奶约九十岁了。一天,她坐在一角的椅子上,一动也没有动,只是坐在那里盯着她的双手。我坐她旁边时,她不知道。

最后,我问她是否还好.她看着我,笑了:“是的,我很好。谢谢你的问候。”

“奶奶,你只是坐在她在看你的手,我想确认你还好吗,”我向她解释。

“你有没有看着你的手?”她问道。“我的意思是细致看你的手吗?”“我和我的手慢慢打开放下来看。我把手翻过来。我从来没有向她说的看我的手。

奶奶说:“停下,并想一下你的手,以及他们如何为你服务这些年。”

他们抓住我的下落,当我还是个孩子时。他们把食物放进我的嘴并帮我穿衣服。系

我的鞋带。

“他们抱过了我的孩子和孙子...”

我不再以相同眼光看我的手。

当我的手受伤或我触摸丈夫和孩子的脸,我想起奶奶。
哈卡111粉儿
祖母将近90岁了。
一天,她坐在院子里的一张椅子上。她一动不动地坐在那儿,一直看着她的双手。
当我落座她身旁,她都没有察觉。
最后我问她还好吗,她抬头看了看我然后微笑了:“呵呵,我很好,谢谢关心。”
“祖母,您一直坐在这里端详您的手,我想确信您没什么事情吧?”
你曾经审视过你的手吗?祖母问,我的意思是很认真地审视?
我慢慢地伸开我的手低头注视他们。
我翻转双手。
不,我猜我从来没有像祖母一样端详过他们。
停下来想一会儿你所拥有的双手,他们如何陪伴你这么多年。
这是我想到我的幼年,他们把饭菜喂到我的嘴里,将衣服穿在我的身上,他们帮我系鞋带。
他们抱着我的孩子和孙子。
从此以后,我没有以从前的角度审视我的双手。
当我的手受伤或者我轻抚我丈夫和孩子们的脸庞时,我脑海里浮现了祖母的身影。