翻译一篇英语短文,不要用翻译器,好的加分啊

Harry,TimandJerrywerealwaysboasting(自夸).Jerrywastheworstofthethree.Everythingabouthis... Harry, Tim and Jerry were always boasting(自夸). Jerry was the worst of the three. Everything about his family was always the best or the most expensive. Whatever the others said, he could always go one better.
One day, when they were walking to school, Harry said, “My father has a bath twice a week.” “ That’s nothing,” Tim said. “ Having a bath twice a week is dirty.My dad has a bath never,sometimes, twice a day.”
Tim looked at Jerry. Now it was his answer. But what could he say? “This time,” Tim thought, “ I am going to how to say.”
Jerry didn’t know good. He couldn’t say that his father had a bath three times a day. That was silly(愚蠢的).
He walked in peace in silence(沉默不语). Tim and Harry smiled. They were sure that for once they would beat(打败) Jerry.
The whole day to school. Still Jerry said nothing.
“We’ve won,” Tim said to Harry, but he spoke too soon. On the way at all, Jerry said, “ My father is so clean that he doesn’t have to have a bath at all.”
百度网友2f39202
亨利、提姆和杰瑞总是爱自夸,尤其是杰瑞。他家里的任何东西总是最好的或者是最贵的。不管别人说什么,他都有更好的。
一天,他们走在去学校的路上,亨利说“我爸爸一个周洗两次澡。”“那有什么,”提姆说,“一周洗两次澡太脏了,我爸爸每天都洗澡,又是一天洗两次澡。”
提姆看着杰瑞。轮到他了。但是他能说什么?“这一次,”提姆想。“我要赢了。”
杰瑞不知道说什么。他不能说他爸爸一天洗三次澡,那太愚蠢。
他继续沉默不语,提姆和亨利笑了,他们确定这一次他们能打败了他。
一整天过去了,杰瑞一句话没说。
“我们赢了。”提姆告诉亨利。但是他说的有点早。在回家的路上,杰瑞说:“我爸爸太干净,他根本就不用洗澡!”
答案:CAABD DCACB
惟秋是默言
哈里,提姆和杰里经常自吹自擂。杰里是他们三个中最能吹的。所有关于他的家庭的一切都是最好的或者最贵的。无论别人怎么说,他都能胜过别人。
有一天,他们走去学校,哈里说,“我爸爸每周洗两次澡。”“这没什么,”提姆说。“每周洗两次澡很脏。我爸爸从不洗澡,有时,一天两次。”
提姆看着杰里。现在到他的答案了。但是他能说什么呢?“这次,”提姆想,“我打算怎么说。”
杰里知道不好了。他不能说他爸爸一天洗三次澡。那很蠢。
他安静的走着,沉默不语。提姆和哈里笑了。他们相信总有一天他们会打败哈里的。
在学校一整天,杰里仍然没有说什么。
“我们赢了,”提姆对哈里说,但是他说得太早了。在回家的路上,杰里说,“我爸爸很干净,所以完全都不需要洗澡。”

希望能帮到你
O(∩_∩)O~
火岭草
哈利,提姆和杰里总是自夸(自夸)。杰里是最糟糕的三个。一切关于他的家人总是最好或最昂贵的。无论别人说,他总能更进一步。
  有一天,当他们走到学校,哈利说,“我爸爸有一周洗两次澡。“这算不了什么,”蒂姆说。“有一个一周洗两次澡是脏的。我爸爸有一个浴室从不,有时,一天两次。”
  提姆看着杰瑞。现在是他的答案。但是他说什么?“这一次,”提姆日