英语翻译!!!!急求

Myfistgoalwasto41acatchyadvertisement.Withinafewdays,wedesignedaposterwithJeff'spictu... My fist goal was to 41 a catchy advertisement . Within a few days , we designed a poster with Jeff's pictures showing him in a number of activities . No one could walk through any hallway without passing Jeff's smiling face。

  My next step was to find out which new activities students would like to have at our school . Many of them wanted a chess club and a volleyball team。

  With the information I had collected ,Jeff met with the headmaster .The headmaster agreed to add these activities to our school program。

  Whit my help ,Jeff and our ideas were well received at school。

  An eighth grader said ,“It'll be like attending a new school with Jeff as president. ”

  Hearing these words made my heart filled with pride .I had wanted to become president of Student Council to make a difference , I achieved that and more by working as a member of Jeff's team .He became the most popular candidate and I was a large part of his success .The face that it has made a difference in other people's lives is the real prize. What a great feeling!
关谷帅哥
我的目标是41的一个引人注目的广告。几天之内,我们设计了一个海报与杰夫的照片显示,他在一些活动。没有人可以不经过任何走廊步行通过杰夫的笑脸。

我的下一步是找出哪些新活动,学生想在我们学校。他们中的许多人想要一个国际象棋俱乐部和一个排球队。

与我的资料收集,杰夫会见了校长。校长同意把这些活动,我们学校的课程。

我的帮助,杰夫和我们的想法都受到学校。

一个第八年级说,“这就像参加学校的新总统杰夫。“

听了这些话使我的心中充满了骄傲。我想成为学生会主席有所作为,我实现,和更多的工作作为一个成员,杰夫的球队。他成为最受欢迎的候选人,我是他很大一部分的成功。面对已经改变了别人的生活是真正的奖。多么棒的感觉!

双语对照查看
问题书呆子
我的拳头的目标是41一个吸引人的广告。短短几天,我们设计了与杰夫的呈现在他的一些活动的照片海报,没有人可以通过任何走廊行走,通过杰夫的笑脸。

我的下一个步骤是要找出新的活动,学生想有我们学校,有很多需要一个国际象棋俱乐部和排球队。

随着我所收集的信息,杰夫会见了校长。校长同意将这些活动,我们的学校课程。

圣灵降临我的帮助,杰夫和我们的想法是在学校的好评。

一位八年级的学生说:“这将是喜欢与杰夫总统出席一所新学校。”

听到这些话让我的心脏豪情满怀,我本来想成为学生会主席有所作为,我实现了这个和作为杰夫的团队成员的工作多,他成为了最热门人选,我是一个大的一部分他成功的,它已经取得了在别人的生活发生变化面对的是真正的冠军。真是一个伟大的感觉!
★灬习染°v
我的目标是41的一个引人注目的广告。几天之内,我们设计了一个海报与杰夫的照片显示,他在一些活动。没有人可以不经过任何走廊步行通过杰夫的笑脸。

我的下一步是找出哪些新活动,学生想在我们学校。他们中的许多人想要一个国际象棋俱乐部和一个排球队。

与我的资料收集,杰夫会见了校长。校长同意把这些活动,我们学校的课程。

我的帮助,杰夫和我们的想法都受到学校。

一个第八年级说,这就像参加学校的新总统杰夫。
雪山宠儿
看不懂…………