翻译一段话

withtheInternetwecanescapeintoanotherworldattheclickofabutton.Formanythisisadreamcome... with the Internet we can escape into another world at the click of a button. For many this is a dream come true.Others,however,many find the virtual world a nightmare.It is especially annoying when the Internet connection is slow and everything crawls at a snail's pace.The computer does not take in your messages nor does it spit out data.Still others,who get sucked into the virtual world,may find communicating face-to-face too emotional and unbearable.At times they may feel this so strongly that they have to flee from real human contact, hurrying to get back on line to the comfort and safety of a less demanding world. 展开
通过互联网,轻击键盘就可以逃离现实进入另一个世界。对很多人来说,可以说是美梦成真。但对于其他一些人来说,这个虚拟的世界就是一个噩梦。尤其当网速慢的让所有的东西像挤到蜗牛壳里一样,让人都崩溃了。电脑既收不到新信息也传不出任何数据。还有一些人,沉醉于虚拟的世界,这些人会觉得面对面的交流过于情绪化,让人无法忍受。有时候现实的世界让他们感觉受不了,他们会逃离到那个舒适安全而又要求较低的网上世界。
安所非爱
只需轻点一下鼠标,网络就会把我们带到另一个世界去。对于很多人来说,这个梦已经实现。而对于另一部分人来说,他们发现现实世界对他们而言是场噩梦。每当遇到网络连接过慢以至于每一步骤的显示都好象蜗牛爬时,往往使人窝火。这时候的电脑既无法接收你打进去的信息,也无法呈现出你需要的数据信息。而更甚者,对于一些深陷现实世界太久的人们,疲于太过于敏感和无法忍受的面对面交谈,他们会时不时感受到实在是有必要逃离现实中这种人际交往的樊篱,急于回到网络这个更能给人安全感和慰藉的没有太多要求的世界。
小乐狠痴线
互联网,我们可以在点击一个按钮,逃进了另一个世界。然而,对于许多人来说这是一个梦想成true.Others,很多人发现的虚拟世界,互联网连接速度很慢时,是一个nightmare.It特别讨厌的,一切都在蜗牛的pace.The电脑抓取不考虑在您的邮件,也不吐出data.Still他人,吸进入虚拟世界,可能会找到沟通面对面过于情绪化和unbearable.At倍,他们可能会觉得这样强烈,他们已经逃离真正的人类接触,匆匆回来上线的舒适性和安全性要求不高的世界