帮忙翻译英语短文

ApoorboybecomericeandfamousSinger。hemarriedandhadtwosonaanddaughters。onedayhesaidtohi... A poor boy become rice and famous Singer。he married and had two sona and daughters。one day he said to his wife,“our children mustn't have a hard life as we had。we must help them more than our parents helped us”。The wife agreed。 So they sent their children to fine schools。they enjoyed expensive sports。They were parents bought business for their。The sons,at 21,became the owners of their banks 。the girl were given shops。but soon all these businesses failed ,because the young owners knew nothing of businesses or of work。 展开
小新と没蜡笔7f
A poor boy become rice and famous Singer。he married and had two sona and daughters。one day he said to his wife,“our children mustn't have a hard life as we had。we must help them more than our parents helped us”。The wife agreed。 So they sent their children to fine schools。they enjoyed expensive sports。They were parents bought business for their。The sons,at 21,became the owners of their banks 。the girl were given shops。but soon all these businesses failed ,because the young owners knew nothing of businesses or of work。

一个穷小子成为大米而闻名的歌星。他结婚并有2个女儿和2个儿子。一天他对他的妻子说,“我们的孩子不能吃硬的生活。我们必须帮助他们比我们的父母帮助我们”。妻子同意了。于是他们打发孩子上好的学校。他们享受昂贵的运动。他们的父母他们的儿子买了业务。21岁时成为拥有自己的银行。女孩得到运动。但是不久,所有这些企业失败了,因为年轻人不知道企业或工作。
huangcheers
一位穷小子变富了,还成了著名歌星,他婚后生了两儿两女。一天他对妻子说:“我们的孩子不能像我们过去那样过苦日子,过去,我们的父母帮助过我们,我们必须加倍地去帮助他们。”他的妻子同意了。因此他们就送孩子上最好的学校,他们喜欢一些昂贵的运动……。父母就为他们置业。两个儿子在21岁的时候就成为他们家族银行的掌门人,给女儿的则是他们家的商铺。但是很快所有这些银行商铺就都倒闭了,因为这些年轻的老板们对经营管理或者对他们的工作一无所知。
零食语录
一个穷小子成为大米而闻名世界,他结婚并有两儿两女.一天他对他的妻子说,“我们的孩子不能吃硬的生活,我们必须帮助他们比我们的父母帮助我们更努力。”妻子同意了。于是他们打发孩子去好学校,享受昂贵的运动。他们的父母他们的儿子买了业务。,21岁,两个儿子成为拥有自己的银行的人。女孩得到商铺不久,所有这些企业失败了,因为年轻人不知道企业或工作。
月滟
一个可怜的男孩成为大米和著名的歌星并结了婚,生了两个女儿,一个天舒汉,他对妻子说:“我们的孩子们不能过着艰辛的生活正如我们必须帮助他们并超过我们的父母帮助我们”,妻子同意了。于是他们让孩子上好的昂贵的学校.他们喜欢运动父母买了昂贵的运动器材.他们的业务是不同的.儿子,在21岁时,成为他们的银行的所有者。则女孩是商铺.但是很快所有这些业务失败,因为年轻的主人却不知道企业或工作。
aaa2006721055