英语高手帮帮忙!翻译一下这篇文章. 感激不尽啊!

Ihateddinnerparties.ButIdecidedtogivethemanothershotbecauseI'minLondon.AndmyfriendMal... I hated dinner parties. But I decided to give them another shot because I'm in London. And my friend Mallery invited me. And because dinner parties in London are very different from those back in New York. There, '“I’m  having a dinner party' means: "I'm booking a table for 12 at a restaurant you can't afford and we'll be sharing the checque evenly, no matter what you eat." Worse, in Manhattan there is always someone who leaves before the bill arrives. They'll throw down cash, half of what they owe, and then people like me, who don’t drink, end up paying even more. But if I try to use the same trick, the hostess will shout: "Where are you going?" And it's not like I can say I have somewhere to go: everyone know I have nowhere to go.    But in London, dinner parties are in people's homes. Not only that, the guests are an interesting mix. The last time I went to one, the guests were from France, India. Denmark and Nigeria; it was like a gathering at the United Nations in New York. The mix is less striking. It's like a gathering at Bloomingdale's, a well-known department store.    For New Yorkers, talking about other parts of the world means Brooklyn and Queens in New York. But at Mallery's, when I said that I had been to Myanmar recently, people knew where it was. In New York people would think it was a usual new club 展开
晰月银光
我讨厌的宴会。但是我决定给他们打一针止痛针,因为我在伦敦。和我的朋友Mallery邀请我来的。在伦敦,因为晚宴非常不同于那些住在纽约。在那里,“我举办一个晚会”的含义是:“我预订一张桌子,12点餐馆里,你不能和我们将共享checque均匀,不管你怎么吃。“更糟糕的是,在曼哈顿总是有一个人离开在比尔的到来。他们将拆毁现金,他们欠的一半,然后像我这样的人,他们不喝酒,为此付出更多。但是如果我用同样的诡计,女主人会喊:“你到哪儿去?“现在我可以说我不喜欢找地方去:每个人都知道我无处可去。但是在伦敦,晚餐聚会是在人们的家里。不仅如此,客人们一个有趣的组合。我上次去了,客人们都来自法国、印度。丹麦和尼日利亚,它就像一个正在向联合国在纽约。混合不引人注目的。它就像一个向聚集在Bloomingdale的,一位著名的百货商店。对于纽约人来说,谈论世界其他地方的手段和布鲁克林下城在纽约。但在Mallery年代,当我说我一直到缅甸最近,人们知道它在哪里。在纽约的人都会觉得这是很平常的新的俱乐部
ㄣ社会ゞ复杂ㄜ
我讨厌晚餐聚会。但我决定给他们一枪,因为我在伦敦。我的朋友邀请我和马勒。因为晚餐聚会在伦敦的截然不同,回到纽约。在那里,“我有一个晚会的含义是:“我要预订一桌12在餐馆,你不能和我们分享checque均匀,不管你吃什么。”更糟糕的是,在曼哈顿一直有一个人离开前的账单到来。他们会把钱,他们欠的一半,而像我这样的人,谁不喝酒,最终付出更多。但如果我尝试使用同样的伎俩,女主人会喊:“你上哪儿去?”这不是我能说我要去哪儿:每个人都知道我已经无处可去。但是在伦敦,是家中的晚餐。不仅如此,客人是一个有趣的组合。上一次我去一个,客人有来自法国,印度。丹麦和尼日利亚;它就像一个在纽约举行的联合国聚会。该组合是不太引人注目。它就像一个聚集在布鲁明岱尔百货商店,一个众所周知的。纽约,谈论世界的其它地方,布鲁克林和皇后在纽约。但在马勒的,当我说我到过缅甸最近,人们知道它在哪里。在纽约,人们会认为它是一个普通的新俱乐部
yongxingzhong
用有道在线翻译