英语翻译,要快点

manypeopleliketotravelduringtheirvacation.somepeopletravelintourgroupsbecausetheythin... many people like to travel during their vacation .some people travel in tour groups because they think it is salf and econmical .a tour guide takes care of the group and makes sure the tourists see the most interesting sights.other people prefer to travel or with friends.if you travel by yourself you have more freedom to see what you want to see. people travel for many reasons.some people travel to learm more about another country"s people,culture,food,and language.some people travel for sense of adventure,and do things they would not usually do at home,such as skiing,bungee jumping,mountain climbing or scuba diving.other people like to shop when they travel.they look for unusual things they cannot find at home,or things that are cheap.there are different ways to travel.some people take trains,boats,or buses,some fly,and others rent cars and drive.some people like to travel slowly and spend a long time in each place,while others prefer to take whirlwind tours and visit as many places as possible in a short time.how do you like to spend your vacation? 展开
匿名用户
很多人喜欢在他们的假期期间旅行。有的人组队出行因为他们觉得那样很安全而且实惠。(他们也需要)一名导游照顾整个团队并且保证游客们看到最有趣的风景。其他人更喜欢和朋友一起出行。如果你自己一个人出去,那么你就有更多的自由去看你想去看的。人们出行为了很多理由。有的人为了学习更多有关别的国家的人、食物和语言的知识。有的人为了去探险,并且做一些不常在家里做的事,比如滑雪、蹦极、爬山、潜水等。有的人旅行的时候喜欢购物去找一些在家里不怎么能够找到的或者很便宜的东西。这里也有一些的不同的出行方式。有的人搭火车、搭船、搭公交,有的人搭飞机,也有人租小车。有的人喜欢慢慢出行,在每个地方待上一段比较长的时间,但是就有一些人也更青睐与风似的旅行——尽可能短时间地游过每个地方。你想怎样度过你的假期?
粉甜兔
很多人喜欢在他们的假期旅行。一些人旅游团因为他们认为这是安全和经济。导游需要照顾的群体,确保游客看到的最有趣的景点。其他的人喜欢旅游,或朋友.如果你自己你有更多的自由来看到你想看到的东西。人们旅行的许多天气.一些人们学习更多关于另一个国家的人民,文化,食物,和语言.一些人们旅行的冒险意识,而他们通常不在家,如滑雪,蹦极跳,爬山或水肺跳水。其他的喜欢买东西时旅行.他们寻找不寻常的东西他们无法找到在家中,或是便宜的.有不同的方式旅行一些人乘火车,船,或公共汽车,有些飞,和其他出租汽车和司机.一些喜欢旅行慢慢花很长的时间在每一个地方,而有人喜欢把旋风旅行和访问尽可能多的地方了短时间.你喜欢度过你的假期吗?

希望对你有帮助~
LOVEPARLS
很多人喜欢在假期的时候旅游。有一些人跟随旅游团旅游因为那样比较安全和经济。一个导游照顾一个团并保证游客看到最有趣的景色。其他的人更喜欢和朋友一起旅行。如果你一个人旅游你会有更多的自由来看你像看的。人们因为很多理由旅游。一些人旅游是为了更多的知道其他国家的人,文化,食物和语言。一些人旅游是为了冒险的感觉,做一些并不会经常在家里做的事,比如滑雪,蹦极,爬山或者潜水。其他人喜欢购物当他们旅行的时候。他们寻找不寻常的他们不能在家里找到的东西,或者是一些便宜的东西。这里有不同的方式去旅行。一些人坐火车,坐船或是公交车,一些人坐飞机,其他的人租汽车开。一些人喜欢慢慢地旅行并花很长时间在每一个地方,其他人更喜欢快速的旅行在短时间内尽可能的看更多地方。你喜欢怎么安排你的假期?

这是我自己翻译自己码的,希望有所帮助