请帮忙翻译成英文,不要直接翻译器翻译的,谢谢

我不轻易做下什么诺言,只要努力过,做到问心无愧就好。因为以前表达能力不是很强,所以到了大学我想完善自己,我进入了广播台,经过了半学期的培训,我觉得我的表达能力确实变强了很... 我不轻易做下什么诺言,只要努力过,做到问心无愧就好。因为以前表达能力不是很强,所以到了大学我想完善自己,我进入了广播台,经过了半学期的培训,我觉得我的表达能力确实变强了很多,起码别人不会听不懂我说的是什么了,我觉得这就是进步。我的英语基础很差,所以我每天早上去参加英语岛的早读,可能短时间内不能有什么成果,但是只要我坚持住,一定会有收获的。 展开
来栖川姬岛
I‘m slow to make a promise, as long as I have endeavoured and have a clear conscience.As my expression abilty was not so good before, I want to perfect myself when I'm in college.After half-semester train in the radio station,I can feel my expression abilty stronger,at least, I can have others undersood ,which I regard as a progress. My English fouddation is weak, so I read in the English Land every morning, Maybe there is little effect during a short time, but if I stick to it ,I believe I can gain from it!祝你好运哦!