急求翻译!!!!!!

Nowsatellitesarehelpingtoforecast(预报)theweather.Theyareinspace,andtheycanreachanypart... Now satellites are helping to forecast(预报)the weather.They are in space,and they can reach any part of the world.The satellites take pictures of the atmosphere(大气),because this is where the weather forms.They send these pictures to the weather stations.So meteorologists(气象学家)can see the weather of any part of the world.From the pictures,the scientists can often say how the weather will change.
Today,nearly five hundred weather stations in sixty countries receive satellites pictures.When they receive new pictures,the weather meteorologists compare them with earlier ones.Perhaps they may find that the clouds have changed during the last few hours.This may mean that the weather on the ground may soon change,too.In their next weather forecast,the meteorologists can say this.The weather satellites are a great help to the meteorologists.Before satellites were invented,the scientists could forecast for three or five days.Soon,perhaps,they may be able to forecast the weather for a week or more ahead.
alin1967
现在卫星帮助预测天气预报。在太空中,它们可以观察到世界的任何部分。天气在大气层中形成,卫星拍摄大气层的照片并把它们发送到气象站。所以气象学家能够了解世界各地的天气。通过这些照片,科学家们可以预言天气将如何变化。
如今,六十个国家有近五百个气象站在接收卫星图片。当他们收到的新的图片,气象学家会把它们和以前的比较。他们可以发现云已层在近几小时是如何变化的。这可能意味着地面的天气很快会改变,气象学家会相应做出下一次的天气预报。气象卫星对气象学家的帮助很大。在有卫星之前,他们可以预测三、五天的天气。但很快,他们也许就可以预测一星期或更长时间的天气了。
爱情王子1
现在卫星帮助预测天气。它们在太空中,他们可以到达世界的任何部分。卫星拍摄大气层的照片,因为这是那里的天气形式。它们把照片发送到气象站。所以meteorologistscan看天气对世界的任何部分。从照片,科学家可以预测天气将如何变化。今天,六十个国家近五百个气象站接收卫星图片。当他们收到的新的图片,天气气象学家比较他们以往。也许他们发现云已经改变在过去几小时。这可能意味着地面的天气会很快改变,too.in下天气预报,气象学家可以这样说。气象卫星是一个很大的帮助的气象学家。卫星被发明之前,科学家可以预测为三或五天。很快,也许,他们可能能够预测天气一星期或更长。
azaitian
现在卫星帮助(预报)来预测天气。 他们在空间,就能到达任何世界的一部分。 卫星拍照的气氛(大气),因为这是在气候形式。 他们把这些照片的气象站。 所以气象学家(气象学家)可以看天气预报的世界的一部分。 从图片,科学家可以常说天气如何将会改变。
今天,几乎五百个气象站在60个国家收到卫星照片。 当他们收到新照片,天气气象学家与更早的选择和经历。 也许他们会发现云已经改变了过去几个小时。 这也许意味着天气在地上可能很快改变了。 在接下来的天气预报,气象学家可以这样说。 天气卫星是一个伟大的帮助气象学家。 卫星被发明之前,科学家们能预测三至五天。 不久,也许,他们可以天气预报提前一周或更久。
临风待远行2

丑的明显
杰夫哈迪结过婚的福建各级地方换个角度的福建斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较就斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较斤斤计较的非官方的点点滴滴滴滴的点点滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢的点点滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴滴灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌