急求 中文 翻译。

WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?InonecasethereareasmanydifferentkindsofEng... What do we mean by a perfect English pronunciation? In one case there are as many different kinds of English as there are speakers of it. None two speakers speak in exactly the same type , we can always hear differences from them, and the pronunciation of English changes a great deal in different geographical parts How do we decide what sort of English to use as a guide This is not a question that can be satisfied in the same. Way for all foreign learners of English Whether you live in a part of the world, as India or West Africa, where there is a long custom of speaking English for general communication purposes, you should tend to acquire a good variety of the pronunciation of this area. It would be a fashion in these circumstances to use as a model BBC English or things of the sort. On the other hand, if you live in a country that there is no traditional use of English, you must take to your model some form of new English pronunciation. It does not trouble very much which form you choose. The most sensitive way is to take as your model the tort of English you can find most often. 展开
southwesten
谈到完美的英语发音我们的意思是什么呢?在某种情形下,英语有着不同的种类就像有许多不同的讲英语的人一样。没有两个讲英语的人会讲相同类型的英语。我们总可以听出他们所讲英语的区别,而且,英语在不同的地域的变化也很大。我们又如何能决定用哪种英语作为指南呢?这并不是一总令人满意的问题。对于所有的学习英语的外国人的方法是,无论你生活在世界的某个地方,如印度或是西非,它们有着悠久的讲英语的习惯,你应该试着习得在这个区域的各种不同的发音。在这种环境下使用标准BBC英语或是诸如此类的英语势必会是一种时尚。另一方面,如果你是生活在一个没有用英语传统的国度,你就必须使用一些形式的新式英语发音作为模式。你要选择哪一种模式并不麻烦。最敏感的方法是你选择你最常发现的英语作为你的英语模式。
安其拉baby
我们这么说的意思是一个完美的英语发音吗?在一个案例中有许多不同种类的英语有它的人。两人说没有一个在完全相同的类型,我们总能听到的差异,从英语的发音变化很大不同地理部分我们如何决定什么样的英语作为引导这不是一个问题,可以满足相同。为所有的外国英语学习者无论你住在世界的一份子,因为印度和非洲西部,那里是一个漫长的习惯说英语对于一般交际目的,你应该倾向于取得了较好的品种语音的这个区域。这将是一个时尚在这种情况下使用作为一个模特,BBC英语或事物的种类。另一方面,如果你生活在一个国家没有传统的使用英语,你必须把你的模型某种形式的新的英语发音。它不麻烦你选择非常形成。最敏感的方法是去为你的模型的侵权行为的英语,你就能够找到最经常。

累死俺了!
求积分
追问
无语
cloudy_se
我们所说的完美的英式发音是什么样的?一种解释是:有多少说话的人就有多少种不同的英语。没有两个人的发音完全一致,我们总能听出他们之间的差异,不同地域的英语发音差异很大,我们该怎样决定以哪种英语为指导呢?这个问题同样不会得到所有人满意的回答。答案取决于英语学习者生活在哪里,印度还是西非,讲英语的主要目的是为了沟通,所以应当倾向于学习当地的多种发音。在这些环境中流行的BBC英语或这一类事物是一种时尚。另一方面,如果你生活在非英语国家,你需要在你的学习模型中增加一些新的英语发音。选择不会很麻烦。最敏感的方法是以你最常碰到的英语作为你的英语学习模型。