刀剑神域 swordland 歌词

女高音唱的应该是某个语言吧。。。求歌词好奇心止不住啊... 女高音唱的 应该是某个语言吧。。。求歌词 好奇心止不住啊 展开
百度网友22e8154

【歌曲介绍】

Swordland

Music: Yuki Kajiura
Lyrics: Yuki Kajiura
Arrangement: Yuki Kajiura
Vocals: REMI
Chorus: Tokyo Konsei

Appearances:
Sword Art Online Original Soundtrack I: Track 1

Note: The vocalists/musicians credits werent
included inside the booklet that comes with the BD, however it was
confirmed by Yuki Kajiura via her twitter, that the female vocalist is REMI

【歌词部分】

Kajiurago

sonta vista adora
arta ivia santia dota
asore dito firia sorta mia
sore dite mi visti ona
ola

konti stora
arti asa
morti stora
midi morti

konti stora
arti asa
morti stora
irvi santi

Lyrics transliteration by Kowz

底线1004
其实仔细听会发现她唱的其实是单个音节do re mi fa so la xi do里面的音
刀剑KiRiTo神域
貌似那个是浦尾由纪的作词。。某种语言?拜托。。那个根本就不是任何一个国家的语言。。硬要说的话就是自创的语言,就像川原自创英文单词Alicization。。懂么?