这首诗用英语怎么翻译?

朋友,是灵魂上的亲人。不同地域不同性格不同经历的人,因为,上帝的安排,缘分使他们相遇。成了人生最重要的一部分。朋友需要我们关心,需要我们相信,需要我们给予最真挚的祝福。朋... 朋友,
是灵魂上的亲人。
不同地域不同性格不同经历的人,
因为,
上帝的安排,
缘分使他们相遇。
成了人生最重要的一部分。
朋友需要我们关心,
需要我们相信,
需要我们给予最真挚的祝福。
朋友是诉苦的对象,
是喝酒的知己,
是不同血缘的兄弟,
是我们前世最相爱的恋人。
那剪不断的,
紧紧牵着我们的心的
是友谊之线
小阿飞会飞
Friend's soul family.
Different people experience different regions of different character, because, God,fate made them. Become a part of the most important thing in life.
Friends need our care, we need to believe that we need to give the most sincereblessings.
Friends are the object of the complaint, nor to drink wine confidant, was differentblood brothers, was the most loving of our past lovers.
The constant shear, tightly holding the thread of our hearts is friendship.