求翻译下文 不要翻译器哦 谢谢呀~~~~~~~~~

LearningtoKeepYourCoolduringTestsHaveyoueverfeltso‵anxious|duringanexamination|thatyo... Learning to Keep Your Cool during Tests
Have you ever felt so ‵anxious|during an examination|that you couldn’t ‵even put down the answers|you knew? If ‵so, you were suffering from|what is known as test anxiety.
According to psychologist|Ralph Trimble, test anxiety|is a ‵very real problem|for many people. When you’re worried over your performance|on an exam, your heart ‵beats faster|and your pulse speeds up. These reactions start others:① You ‵may sweat more than normal|or suffer from a stomachache or headache. Your ‵field of vision narrows|and becomes tunnel-like. ‵Before you know it, you’re having difficulty focusing.
As a student|you must ‵also realize|that if you leave too much studying|until a day or two before the examination, you ‵can’t do the impossible|and learn it all. Instead; ‵concentrate on what you can do|and try to think what questions are likely to be asked|and what you can do|in the time left for studying.
When you ‵sit down to study, set a moderate pace|and vary it by reading, writing notes, and going over any papers you have already written for the course, as well as the textbooks and notes|you took in class. ‵Review what you know. Take ‵breaks and go to sleep early enough|to get a goodnight’s rest before the exam. You should ‵also eat a moderate breakfast or lunch, avoiding drinks like coffee|and stay away from fellow students who get tense. ‵Panic spreads easily.
‵Get to the exam room|a few minutes early|so that you will have a chance to familiarize yourself|with the surroundings|and get out your supplies. When the ‵examination is handed out, read the directions twice and underline the significant instructions, ‵making sure you understand them. ‵Ask the teacher to explain|if you don’t. ‵First answer the easiest questions, and then go back to the more difficult.
On ‵essay questions, instead of starting|right away, take a ‵few minutes|to organize your thoughts, make a ‵brief outline, and then start off|with a summary sentence. ‵Keep working steadily, and| ‵even when time starts to run out, don’t speed up.
百度网友83f98ea7d
学习在考试中保持冷静
你有没有试过,考试时变得非常紧张,明明知道答案,却紧张到无法下笔?是的话,你就是患上考试焦虑症了。
根据心理学家拉尔夫˙特林布尔的说法,考试焦虑症对很多人来说,都是非常现实的问题。当你担心自己的考试表现,你就会心跳加速,脉搏加快。这些反应会引发其他症状:你可能比平常流更多汗,或者会腹痛、头痛;你的视野会收窄,看东西就像是从隧道里向出口望去。在你意识到之前,你已经很难集中精神了。
身为学生,你要知道,如果把温习一拖再拖,直到考试前一、两天才开始,想要化腐朽为神奇,赶及完成温习,是不可能的。
相反,你应该集中做能力所及的事情,努力想想考试会问什么问题,想想自己在考试前这些时间里可以做什么。
坐下温习的时候,设个不紧不慢的速度,以不同活动调节节奏:阅读、做笔记,重温你写过的功课,上课用过的课本和笔记。复习你学过的东西,复习期间要有短暂休息,晚上要早点睡觉,确保考试前能好好的休息一晚。你也应该吃个份量适中的早餐或者午饭,避勉喝咖啡一类的饮料。远离那些变得紧张的同学,惊慌是很容易传染开来的。
早几分钟到考试地点,这样你才能好好熟悉四周的环境,把要用的文具都拿出来。试卷发下来后,把指引读两遍,在重要指示下面划线,弄懂它们的意思。如果搞不清楚,就问老师。
先回答容易的问题,再回答困难的那些。
回答问答题的时候,与其直接下笔,不如花几分钟整理想法,写个大纲,以简要概述开头。逐步地写,即使时间快到了,也不要加快速度。

参考资料: 自己翻译的,希望能帮上忙

绿茶Silly
学习在考试中保持冷静

你曾有过这样的经历吗?在考试中非常紧张以至于写不出自己知道的答案。如果有,那么你就患有了这种 考试焦虑症。根据心理学家Ralph Trimble的说法,对很多人来说,考试焦虑症都是个十足的麻烦。当你担心着自己考试成绩的时候,你会心跳加速,脉搏加快。这样的反应会带来别的反应:你可能会比平时更容易出汗,甚至会胃痛或者头痛。你的视野会变窄,像是隧道那样。在你意识到所有这些以前,你已经很难集中注意力了。
作为学生,你必须认识到,如果你遗留了太多的功课到考试前一两天去完成,那将是根本不可能完成的事,你没法一下子全学完。相反的,你应该在你可以掌握的地方多下功夫,试着思考试卷上可能会出现哪些问题,还有在剩下的时间里你还可以再学些什么。
在你坐下好好学习的时候,要以一个平稳的节奏进行,可以朗读,记下要点,浏览有关课程的所有的讲义和课本以及课堂笔记。复习你已经掌握的知识。要注意休息,在考试前要尽量早睡保证睡眠。吃简单一般的早餐或午餐,不要喝像咖啡这样的饮料,还有避开紧张的同学。恐慌非常容易传染。
提早一些到达考试教室,这样你可以有时间熟悉周围的环境,把考试用品准备好。试卷发下来时,把考试说明读两遍,并把重要的地方划下来,确保自己理解了。如果你不明白,可以请监考老师帮忙解释。先做简单的题,再回来做难一些的题。
在做作文题时,不要马上就写,花几分钟整理一下思绪,写一个简要的提纲,然后用一个总结句开头。要镇定从容地写下去,即使时间不多了,也不要加速。
a434326486
学习在考试中保持冷静你曾经感觉‵焦虑|在考试期间|你不能‵即使把答案|你知道吗?如果‵如此,你是患有|所谓的考试焦虑。根据心理学家|拉夫特林布尔,考试焦虑|是‵非常现实的问题|很多人。当你在担心你的表现|考试,你的心‵节拍快|和你的脉搏加快。这些反应开始别人:你可以①‵出汗多正常|或患有胃痛或头痛。你的‵视野缩小|成为隧道。‵您知道它之前,你有困难的重点。作为一名学生,你必须|‵也意识到|如果你留下太多的学习|直到前一两天的考试,你‵不能做不可能的|和了解这一切。而‵;专注于你可以做什么|并想可能会问到什么问题|和你可以做什么|的时间来学习。当你‵坐下来学习,建立一个稳健的步伐|和不同的阅读,写作,和对任何文件,你已经写的课程,以及课本和笔记|你在班。‵审查你所知道的。以‵休息和睡觉及早|得到一个晚安的休息前的考试。你应该‵还吃了一个温和的早餐或午餐,避免喝咖啡|和远离的同学很紧张。‵恐慌蔓延。‵到达考场|早几分钟|,你将有机会熟悉自己与周围的||和滚出去的用品。当‵考试分发,阅读方向两次和突出的重要指示,‵确保你了解他们。‵向老师解释|如果你不‵首先回答简单的问题,然后回到更难。在‵问题的文章,而不是|向右走,走‵几分钟|组织您的想法,使‵简要概述,然后开始|总结句。‵保持稳定工作,并|‵甚至当时间开始运行了,不加快速度。