帮我翻译下面那段英语。 30

The23rddayofthe12thlunarmonthiscalledPreliminaryEve.Atthistime,peopleoffersacrificeto... The 23rd day of the 12th lunar month is called Preliminary Eve. At this time, people offer sacrifice to the kitchen god. Now however, most families make delicious food to enjoy themselves.

  After the Preliminary Eve, people begin preparing for the coming New Year. This is called "Seeing the New Year in".

(Prepare special purchases )

Store owners are busy then as everybody goes out to purchase necessities for the New Year. Materials not only include edible oil, rice, flour, chicken, duck, fish and meat, but also fruit, candies and kinds of nuts. What's more, various decorations, new clothes and shoes for the children as well as gifts for the elderly, friends and relatives, are all on the list of purchasing.

  Before the New Year comes, the people completely clean the indoors and outdoors of their homes as well as their clothes, bedclothes and all their utensils.

  Then people begin decorating their clean rooms featuring an atmosphere of rejoicing and festivity. All the door panels will be pasted with Spring Festival couplets, highlighting Chinese calligraphy with black characters on red paper. The content varies from house owners' wishes for a bright future to good luck for the New Year. Also, pictures of the god of doors and wealth will be posted on front doors to ward off evil spirits and welcome peace and abundance.

(Happiness has arrived )

The Chinese character "fu" (meaning blessing or happiness) is a must. The character put on paper can be pasted normally or upside down, for in Chinese the "reversed fu" is homophonic with "fu comes", both being pronounced as "fudaole." What's more, two big red lanterns can be raised on both sides of the front door. Red paper-cuttings can be seen on window glass and brightly colored New Year paintings with auspicious meanings may be put on the wall.
第二十三天的农历正月第十二称为初步的前夕。在这个时候,人们祭祀灶神。然而现在,大多数家庭做出美味享受。在除夕之后,人们开始准备迎接新年的到来。这就是所谓的“迎新年”。(准备年货)店主正忙着然后大家出门购买必需品的新年。材料不仅包括食用油,大米,面粉,鸡,鸭,鱼和肉,而且水果,糖果和坚果。更重要的是,各种不同的装饰,新衣服和鞋子的儿童以及老人的礼物,朋友和亲戚,都是购买的目录上。在新年到来时,人们完全干净的室内和室外的家园,以及他们的衣服,被褥和所有的器具。那人开始装饰他们清理房间的气氛为特色的喜庆和欢乐的节日。所有的门都会贴春联,突出中国书法与红纸黑字。内容包括房主对美好未来的憧憬新年好运。此外,门神和财富将张贴在前门辟邪,受欢迎的和平和丰富。(幸福了)汉字“赋”(意思是祝福或幸福)是必须的。人物放在纸上可以正常或倒置粘贴,因为在中国的“反富”谐音“福来”,都读作“fudaole。”更重要的是,两个大的红灯笼可以提高双方的前门。红色的剪纸窗户玻璃,色彩鲜艳的新年吉祥画的含义可能是放在墙上。
houhouhe
第12阴历月的第23天被初步的夏娃呼吁。在像的时刻这次,在的人们给厨房神牺牲。现在但是,绝大部分家庭制做美味食物玩得痛快。
初步的夏娃,在的人们开始将来临的一年作准备。这个被收回将来临的一年注意到。
(准备特殊购买)
那时商店老板是繁忙,当每人出去以购买将来临的一年的必需品时。材料不仅包含食用油,稻子,面粉,鸡,鸭,鱼和肉但是也水果,糖果和种类的干果。 更有甚者为孩子,各种各样勋章,对是新衣服和鞋,和给老年人,的朋友和亲戚的礼物是在购买东西的清单上的所有的一样好
在将来临的一年来之前,在的人们完全清洁他们的以及他们的衣服,床上用品和他们所有的器皿的家的室内活动和户外。
那时在的人们开始用装饰他们的特征是一欢庆和节日的大气的洁净室。所有的门镶板将被用春节对句粘贴用在纸上红的黑个性强调中国书写。 内容不同于房子所有者企盼一向好运道的为将来临的一年光明的前途的。也,门和财富的神的电影院将被把张贴在正门避开邪恶情绪和欢迎和平和丰富的到。
(高兴已经到来)
汉字“fu”(意思祝福或者高兴)是一个必须。放从理论上说的个性能被在一般情况下粘贴或者颠倒,为用中文相反 fu 用 fu“是同音的“在两方面同样地被作为”fudaole”宣布为。什么有更多,二个大红灯笼能被在双方前部门的上建造。红纸剪报能被看见在窗户玻璃上和有吉利的意思的明亮给着色将来临的一年绘画可以被放在墙上。
风车的恋情
23rd天的12th太阴月叫做初步的前夕。就在这时,人们提议对厨房神牺牲。而今,大多数的家庭制造可口的食物享受自己。

  在初步的前夕之后,人们开始准备即将到来的新年。这就是所谓的“见到新年进入”。

  (准备专门的采购)

  商店老板们正在忙了当每个人都出去购买需要的新年。材料不但包括食用油、大米、面粉、鸡、鸭、鱼
尛濯
意译成这样:
新年买东又买西,
衣被器皿洗又洗。
门贴红黑春联美,
倒福门神笑嘻嘻。