各位大虾,帮帮忙把这篇自我介绍翻译成英文的,在此谢过!你好,很高兴能有机会到贵酒店面试,我叫李铭... 30

各位大虾,帮帮忙把这篇自我介绍翻译成英文的,在此谢过!你好,很高兴能有机会到贵酒店面试,我叫李铭,来自雅安,我的专业是旅游管理,今天我应聘的是前台接待,我曾在北京九华山庄... 各位大虾,帮帮忙把这篇自我介绍翻译成英文的,在此谢过!你好,很高兴能有机会到贵酒店面试,我叫李铭,来自雅安,我的专业是旅游管理,今天我应聘的是前台接待,我曾在北京九华山庄的前台工作了一年,我的性格外向开朗,同时也很热爱工作。其实我的英语不是很好,不过希望贵酒店能给我一个展示自己的平台,我会努力工作和学习,为客人提供更好的服务!谢谢 展开
潸潸唱
Hello,everyone,it's my pleasure to come here for the interview.My name is Li Ming,from Ya'an.I majored in Tourism Management.Today I'm applying for the job of Receptionist.剩下的在评论里。
潮睿才0DN
Hello, very glad to have the opportunity to your hotel interview, my name is Li Ming, from Ya'an, my major is tourism management, today I applying for a job as a receptionista内容太长
夏末时节的丸子
已经帮你翻译完了,可是百度不让提交,说是字数超限了。你可以把邮箱告诉我,然后我把文章发给你。
用樱花爱你
Hello, is pleased to have the opportunity to your hotel for an interview, my name is Li Ming from ya, my professional travel management, today I apply for reception, I used to work in Beij