翻译一下这篇短文。

Richard Gray was a famous explorer. He was al... Richard Gray was a famous explorer. He was also a millionaire. He had visited every country in the word.He had crossed Antarctica,flown across the Atlantic by balloon,and climbed Mount Everest.Last year he decided to walk across Death Valley,the hottest place on earth.He walked for days over the hotdesert sand.One night he found the camp where he had been the night before G ray had walked in a circle.He was lost.  Tow days later he had drunk all his water.He couldn't walk.He crawled to the top of a sand dune,and there he saw a man.The man was wearing smart,clean trousers,a white shirt and a tie.Gray crawled over to him.  "water...water..."he said.  "I'm terribly sorry,old boy,"replied the man,"but I haven't got any water with me.'  "Help me!"shouted Gray."I'm a rich man...a millionaire ...I'll give you anything."  "That's very nice of you,old boy,"said the man."Look,I can't give you any water,but would you like to buy my tie?"  “A tie?Of course not!”screamed Gray,andcrawled away.He crawled slowly up the next sand dune.His month was full of sand.His lips were cracked and dry.He couldn’t breathe.He reached the top of  the dune and there he saw a huge good hotel.Girls were swimming pool.Beautiful fountains were all around the hotel.“Is it a mirage?” he thought.“Am I dying?”He stood up and staggered down the dune.A waiter in a shining white uniform came uot of the door.“Waiter…waiter…A bath!Food!”screamed Gray.“I’m sorry,you can't come into this hotel.”said the waiter.“Why not?I’ve got plenty of money …I’m a millionaire.”“Ah,”replied the waiter,“but you aren't wearing a tie!” 展开
来自横店影视城好客的鹅掌籐
李察是个著名的探险家。他也是一个百万富翁。他访问了世界各国。他穿过南极洲,飞越大西洋的气球,并爬上了珠峰。去年他决定走在死亡谷,地球上最热的地方。他走了几天了hotdesert沙。一天晚上他发现营地,他前天晚上克雷走了一圈。他迷路了。两天后他喝光了所有的水。他不能走。他爬到一个沙丘的顶部,然后他看到一个男人。男人穿的是聪明的,干净的裤子,白衬衫和领带。灰色爬到他。”水水…………”他说。”我很抱歉,孩子,”男人回答说,“但我没有水。”帮我!”大声的灰色。”我是个有钱人……一个百万富翁……我会给你任何东西。”“你太好了,老伙计,”那人说。“看,我不能给你任何的水,但你想买我的领带吗?”“一条领带吗?当然不会!”尖叫灰色,andcrawled离开。他慢慢爬上下一个沙丘。他一个月的全是沙子。他的嘴唇干裂。他不能呼吸。他到达顶部的沙丘,在那里他看见了一个巨大的好酒店。女孩在游泳池。美丽的喷泉都在旅馆的。”这是一个海市蜃楼?”他想。“我要死了吗?”他站起来,摇摇晃晃地走下沙丘。一个服务员在一个闪亮的白色制服来此的门。”服务员服务员…………洗澡!食物!”尖叫灰色。”“我很抱歉,你不能进入这家旅馆。”侍者说。“为什么不?我有足够的钱……我是一个百万富翁。”“啊,”服务员说,“但是你没戴领带!”
国画大
李察是个著名的探险家。他也是一个百万富翁。他访问了世界各国。他穿过南极洲,飞越大西洋的气球,并爬上了珠峰。去年他决定走在死亡谷,地球上最热的地方。他走了几天了沙漠后他发现营地,但是,他迷路了。两天后他喝光了所有的水。他不能走。他爬到一个沙丘的顶部,然后他看到一个男人。男人穿的是聪明的,干净的裤子,白衬衫和领带。灰色爬到他。”水水…………”他说。”我很抱歉,孩子,”男人回答说,“但我没有水。”帮我!”大声的灰色。”我是个有钱人……一个百万富翁……我会给你任何东西。”“你太好了,老伙计,”那人说。“看,我不能给你任何的水,但你想买我的领带吗?”“一条灰色领带吗?当然不会!”尖叫,离开。他慢慢爬上下一个沙丘。他一个月的全是沙子。他的嘴唇干裂。他不能呼吸。他到达顶部的沙丘,在那里他看见了一个巨大的好酒店。女孩在游泳池。美丽的喷泉都在旅馆的。”这是一个海市蜃楼?”他想。“我要死了吗?”他站起来,摇摇晃晃地走下沙丘。一个服务员在一个闪亮的白色制服来此的门。”服务员服务员…………洗澡!食物!”尖叫灰色。”“我很抱歉,你不能进入这家旅馆。”侍者说。“为什么不?我有足够的钱……我是一个百万富翁。”“啊,”服务员说,“但是你没戴领带!”