怎样用英语翻译:一方面,另一方面?谢谢!

百度网友82ca3d7dda2
知道合伙人教育行家
英语专业毕业,二十多载从教经验,学校骨干教师。

on the one hand ...on the other hand
On the one hand they'd love to have kids, but on the other hand, they don't want to give up their freedom.
一方面他们想要孩子,但另一方面他们又不想放弃自由自在的生活。
淦新晴wd
On one hand, on the other hand?
on one hand ... on the other hand...
或者 for onething ... for another...
上帝与你同在哦
一方面我羡慕他的才华,而另一方面我却怀疑他的判断力。
On the one hand I admire his gifts, but on the other I distrust his judgment.
championarg
For one thing....For another
From another point of view