帮忙英语翻译

Onahotsummerday,HolmesandDr.Watsonwentonacampingtrip.Afteragoodmealandabottleofwine,t... On a hot summer day, Holmes and Dr. Watson went on a camping trip. After a good meal and a bottle of wine, they lay down in a tent for a night and went to sleep. Some hours later, Holmes woke up and pushed his friend. "Watson, look! What can you see in the sky?" Watson replied, "I see millions of stars." "What does that tell you?" asked Holmes. Watson thought for a while. "First, it tells me that we will have a beautiful clear day tomorrow. Second, it tells me that the time is about twelve o'clock. And…" "What else?" Holmes asked. "Well, it also reminds that the world is so big and we are so small. What does that tell you?" Holmes said with a grin on his face, "You silly guy! It only tells me that someone has stolen our tent!" 展开
lolitalychyl
一个炎热的夏天,福尔摩斯和华生先生去宿营旅行。吃了一堆美餐,喝了一瓶葡萄酒过后,他们躺在帐篷里过夜并且准备睡觉。几小时后,福尔摩斯醒来并推了推他的朋友:“华生,看,你看天上有什么?”华生回答:“璀璨星空。”“你从中能看出什么?”福尔摩斯问。华生想了一会:“首先,我能知道明天会是一个晴天,其次,现在已经半夜十二点了。嗯......。”“还有什么吗?”福尔摩斯问。“嗯,还能看出这世界是多么大,而相比之下我们有多渺小。那你能从中看出什么?”福尔摩斯狡黠一笑:“你这个傻子,我只直到我们的帐篷被人偷了。”
Ur_sylanna
一个炎炎夏日,福尔摩斯和华生大夫外出露营。晚上,一顿美餐和一瓶红酒下肚之后,他俩躺进帐篷里睡下了。几个小时之后,福尔摩斯醒了过来,推了推身边的朋友“华生,看!天上有什么?”华生答道:“无数的星星。”“那这告诉你什么?”福尔摩斯又问。华生略一思忖:“首先,这预示着明天会有个晴朗的好天气,其次,星星告诉我现在是半夜12点左右,然后……”“还有什么?”福尔摩斯接着问道。“嗯……这还让我想起,这个世界浩瀚无边而我们只是沧海一粟。你怎么觉得?”福尔摩斯狡黠一笑,答道:“你个笨蛋,我只能想到我们的帐篷被偷了!”
伪装真的幸福
On a hot summer day, Holmes and Dr. Watson went on a camping trip. After a good meal and a bottle of wine, they lay down in a tent for a night and went to sleep. Some hours later, Holmes woke up and pushed his friend. "Watson, look! What can you see in the sky?" Watson replied, "I see millions of stars." "What does that tell you?" asked Holmes. Watson thought for a while. "First, it tells me that we will have a beautiful clear day tomorrow. Second, it tells me that the time is about twelve o'clock. And…" "What else?" Holmes asked. "Well, it also reminds that the world is so big and we are so small. What does that tell you?" Holmes said with a grin on his face, "You silly guy! It only tells me that someone has stolen our tent!" 在一个炎热的夏天,福尔摩斯和华生去野营。一顿美餐一瓶酒,他们躺在帐篷里一个晚上睡觉。几个小时后,福尔摩斯醒来,把他的朋友。”华生,看!在天空中你能看见什么?”华生回答说,“我看到成千上万的星星。”“那告诉你什么?”问福尔摩斯。华生沉思了一会儿。”首先,它告诉我,我们会有一个美好的明天天晴。第二,它告诉我,时间大约是十二点。和……”“什么?”福尔摩斯问。”好的,它也提醒,世界这么大,我们是如此的渺小。那告诉你什么?”福尔摩斯说,他脸上的笑容,“你愚蠢的家伙!它只是告诉我,有人偷了我们的帐篷!”
百度网友62dcefd
在夏天的一个热天,Holmes 和Watson大夫去露营了。在吃了顿好饭和一瓶葡萄酒之后,他们躺在帐篷里睡觉了。几小时后,Holmes醒来推了推他的朋友。“Watson,看!在天空你能看见什么?”Watson回答,“我看见千百万星星。”“这说明什么呢?”Holmes问。Watson想了一会儿。“首先,它告诉我明天我们会有一个很美很晴的天。第二,它告诉我时间差不多是12点。还有。。。”“还有什么?”Holmes问。“嗯,它还提醒了我这个世界很大,我们很小。这又说明什么?”Holmes微笑着说,“你个傻子!这只是告诉我有人偷了我们的帐篷!“
百度网友0165ff7
在夏天的一个热天,Holmes 和Watson大夫去露营了。在吃了顿好饭和一瓶葡萄酒之后,他们躺在帐篷里睡觉了。几小时后,Holmes醒来推了推他的朋友。“Watson,看!在天空你能看见什么?”Watson回答,“我看见千百万星星。”“这说明什么呢?”Holmes问。Watson想了一会儿。“首先,它告诉我明天我们会有一个很美很晴的天。第二,它告诉我时间差不多是12点。还有。。。”“还有什么?”Holmes问。“嗯,它还提醒了我这个世界很大,我们很小。这又说明什么?”Holmes微笑着说,“你个傻子!这只是告诉我有人偷了我们的帐篷!“