会翻译的来,英语短文,会的来啊

Istoodtherelisteningtomyfathershoutattopofhisvoice.Thelookonhisfacesaidthatoneofushad... I stood there listening to my father shout at top of his voice. The look on his face said that one of us had done something wrong .“Which one of you did this?”We all stared down at the step. There was child’s handwriting in chalk there. I was very frightened . I hope no one could see it. Would he guess it was me? I was so scared. When he asked me, I lied , “ Not me, Dad.”The other denied it as well. Of course, we all knew that one of us must have done it. But as the youngest and smallest of the three, I just couldn’t find the courage to tell the truth.To find out who had written on the step, father gave us each a piece of paper and a pencil. “ I want each of you to write exactly what you see on the step.”I tried my best to write the words differently. I didn’t want dad to be able totell it was me. He gathered up our pieces of paper and looked at them. “ Since none of you will admit to have done it, then I will punish you all.” I stood there and said nothing. The last thing I wanted was for Dad to punish me! “I did it.” My sister stepped forward and said she had done something she hadn’t . she was grounded for a month. We didn’t talk about that day for many years. Not until we were all older and I knew it was safe to finally tell my dad it was really me. I always felt sorry because of it. That was the last time I let anyone take the blame for me 展开
我站在那儿听我父亲用最大的声音吼叫。他脸上的表情说明我们中的一人做了一些错误的事。“你们之中谁做的?”我们全都看着楼梯的台阶,那是小孩子的粉笔字迹。我非常的害怕。我希望没人能看见。他会不会以为是我做的?我非常担心。当他问我时,我撒谎了,“不是我,爸爸。”其他人也都否认了。当然,我们都知道一定是我们之中的一个做了这件事。但是作为我们三人中最小最聪明的一个,我就是没有勇气说出真相。为了找出谁在台阶上写了那些字,父亲给了我们每人一张纸和一支笔。“我希望你们每人能准确地写出你们在台阶上看到的。”我尽了最大努力写那些字为了与台阶上的字体有所区别。我不想想让爸爸证明是我做的。他收回了我们的几张纸看着它们。“既然你们没人承认做了这件事,那么我就惩罚你们所有人。”我站在那儿什么都没说。我最不想的事就是爸爸惩罚我。“是我做的。”我姐姐站出来说这件事是她做的,但她没有。她被禁足一个月。之后很多年我们都没再谈论那一天。直到我们都长大我了,并且大家都渐渐遗忘这件事,我才告诉爸爸是我做的。因为这件事我非常遗憾。那是我最后一次让别人代我受过。
kong110317
我站在那儿听着我父亲大叫。他脸上的表情说明我们中有一个人做错了事。“你们中谁做的?”我们全都看着楼梯的台阶,那里有小孩子写的粉笔字。我非常害怕,我希望没有人能看见。他会不会以为是我做的?我非常担心。当他问我时,我撒谎了,“爸爸,不是我。”其他人也都否认了。当然,我们都知道一定是我们中的一个做的,但是作为我们三人中最小最聪明的一个,我还是没有勇气说出真相。为了找出谁在台阶上写了那些字,父亲给了我们每人一张纸和一支笔。“我希望你们每个人都准确地写出你们在台阶上看到的。”我尽了最大努力写那些字以和台阶上的字体有所区别。我不想让爸爸说出这是我做的。他收回了我们写的那几张纸并看着。“既然你们没有人承认做的这件事,那么我就要惩罚你们所有人。”我站在那儿什么都没说。我最不想的就是爸爸惩罚我。“是我做的。”我姐姐站出来说这件事是她做的,但她没有。她被禁足了一个月。之后很多年我们都没再谈论那一天,直到我们都长大了,并且大家都渐忘了这件事,我才告诉爸爸是我做的,因为这件事让我感到非常抱歉。那是我最后一次让别人代我受过。
我站在那里,听我父亲喊他的声音顶部。他脸上的表情说,我们做错了什么事。“你这样做吗?”我们都盯着一步。有孩子的粉笔字迹。我非常害怕。我希望没有人能看到它。他会想这是我吗?我很害怕。当他问我,我撒谎了,“不是我爸爸。”等以及否认。当然,我们都知道,我们必须这么做。但是,作为最年轻的和最小的三个,我只是不能说实话的勇气。找出谁写上一步,父亲给了我们每一块纸和一支铅笔。“我希望你们每个人写正是你看到的台阶上。”我尽我所能写的话。我不希望爸爸能告诉是我。他收集了我们的纸件,并看着他们。 “由于没有人会承认你已经做到了,那么我会惩罚你。”我站在那里,一句话也不说。最后一件事,我想是爸爸来惩罚我! “我做到了。”我的妹妹上前说,她做了她不喜欢的东西。她被停飞一个月。我们没有谈论多年的这一天。直到我们都老我知道它是安全的,到最后告诉我爸,这是真的我。我总是感到遗憾,因为它。这是我最后一次让任何人对我的指责