把下边这段翻译成中文

theactiongroupwassetupthreeweeksaftertheprojectwasannounced.Memembersofthegrouparguet... the action group was set up three weeks after the project was announced.Memembers of the group argue that the new center will be too big and will toatlly change the way the town looks. They also dislike the removal of sports facilities from the center and the change to less healthy activities such as vedeo games and films .Apart from the size of the project, they say that the 55o parking spaces will be too few and parking will become more diffcult as a result. 展开
安所非爱
该活动小组是于这项工程宣布三周后成立的。小组成员们对于新中心过大的占地面积抱怨诸多,他们一致认为这样会影响城市的形象。他们同样反对多类体育健身器材从市中心的移走以及取而代之的一些不够健康的运动诸如电子游戏与电影的植入。除了关于此项目占地面积的问题,他们(小组成员)认为550平米的停车场地实在太小,而且停车将会成为更加困难的问题。
花隐重重
行动组在方案宣布三个星期之后组成了。这个组的成员争辩道,新中心会太大而且会完全改变这个镇的样貌。他们也不喜欢把中心的体育设备移走变成一些不那么健康的活动,比如电子游戏和电影。(你这里写错了一个单词,vedeo应该是video)。除了这个方案的规模外,他们还说550个停车位太少了,这样的结果是停车将会成为更为困难的事。
绝对是我自己翻译的啊,你看看。
破木卓记
行动小组成立后三周的项目被宣布。成员的团体认为,新的中心会太大,会toatlly方式的转变,城市面貌。他们也不喜欢除体育设施的中心和改变不健康的活动,如视频游戏和电影。除了大小项目,他们说,55o将停车位太少,停车场将变得更加困难的结果