求高人翻译一段英文的自我介绍。(在线坐等)在线翻译的就不用来了。

我叫XX,今年27岁,我来自湖北。2008年毕业于XX大学工商管理专业。之后一直从事物料管理工作,有3年多的物料管理经验,熟悉物料仓储管理。能够熟练使用OFFICE办公软... 我叫XX,今年27岁,我来自湖北。2008年毕业于XX大学工商管理专业。之后一直从事物料管理工作,有3年多的物料管理经验,熟悉物料仓储管理。能够熟练使用OFFICE办公软件。工作细心有责任感,学习能力强,团队协作性好。英语应用水平一般,之前工作中英语应用较少。期望待遇视工作时间而定,大概3500以上。
回答满意的话,追加20分
analoveawei
My name is xx.I'm 27 years old.I come from Hubei Province.I graduated from xx university in 2008 and I majored in Business Administration.After graduation I have been engaging in material management for over 3 years and have obtained a lot of experience.I can use office software proficiently.I'm careful and responsible.Besides,I'm a quick learner and have good teamwork.As I didn't use English often before,my English application is not so good.My salary expectation depends on the work hours,about over 3500RMB is ok.