翻译求 高手 5

ThereisatheoryamongOccidentalsthattheChinamanisinscrutable,fullofsecretthoughts,andim... There is a theory among Occidentals that the Chinaman is inscrutable, full of secret thoughts, and impossible for us to understand. It may be that a greater experience of China would have brought me to share this opinion; but I could see nothing to support it during the time when I was working in that country. I talked to the Chinese as I should have talked to English people, and they answered me much as English people would have answered a Chinese whom they considered educated and not wholly unintelligent. I do not believe in the myth of the "Subtle Oriental": I am convinced that in a game of mutual deception an Englishman or American can beat a Chinese nine times out of ten. But as many comparatively poor Chinese have dealings with rich white men, the game is often played only on one side. Then, no doubt, the white man is deceived and swindled; but not more than a Chinese mandarin would be in London.

One of the most remarkable things about the Chinese is their power of securing the affection of foreigners. Almost all Europeans like China, both those who come only as tourists and those who live there for many years. In spite of the Anglo-Japanese Alliance, I can recall hardly a single Englishman in the Far East who liked the Japanese as well as the Chinese. Those who have lived long among them tend to acquire their outlook and their standards. New arrivals are struck by obvious evils: the beggars, the terrible poverty, the prevalence of disease, the anarchy and corruption in politics. Every energetic Westerner feels at first a strong desire to reform these evils, and of course they ought to be reformed.
大爱MIEE
有一种理论,在西方人的中国人是变幻莫测,充满了秘密的想法,我们无法理解。它可能是一个更大的经验,中国将会带我去分享这个意见;但我什么也看不见,支持它时我的工作是在那个国家。我跟中国一样,我应该说英语的人,他们说我很像英国人回答一个中国人认为教育和不完全的。我不相信这个神话中的“微妙的东方”:我相信在一个游戏的互相欺骗一个英国人或美国人能击败中国九倍的十。但是许多相对贫穷的中国有丰富的白人男性交往,游戏通常只有在一方。然后,毫无疑问,在白种人受骗上当;但不超过一个普通话会在伦敦。
其中最显著的特点是他们的权力,中国人外国人的喜爱。几乎所有的欧洲人都喜欢中国,包括那些只来的游客和那些谁住了许多年。虽然英日同盟,我在远东几乎不能记起一个单一的英国人喜欢日语和汉语。那些一直长其中往往获得自己的看法和标准。新来的人都是明显的弊病:乞丐,可怕的贫穷,疾病流行,无政府主义和政治腐败。每一个有活力的西方人在第一个强烈的改革这些罪恶,他们当然应该改革。
涛子浩
有一个理论,在西方人的中国人变幻莫测的,充满了秘密的想法,我们无法理解。它可能是一个更大的经验,中国将会带我去认同这一看法,但我可以看到没有去支持它时我正在在那个国家。我跟中国人是我应该跟英国人,他们回答我就像英国人就能回答一个中国教育和他们所认为不完全是非理性的。我不相信这个神话中的"微妙的东方”:我相信在一个游戏的互相欺骗一个英国人还是美国人能击败中国十之八九。但许多贫困的中国打交道比较丰富的白人,游戏中,经常只在一边。然后,毫无疑问,白人是欺骗、受骗;但不超过一个普通话woul
彭吖娇
有一个理论,在西方人的中国人变幻莫测的,充满了秘密的想法,我们无法理解。它可能是一个更大的经验,中国将会带我去认同这一看法,但我可以看到没有去支持它时我正在在那个国家。我跟中国人是我应该跟英国人,他们回答我就像英国人就能回答一个中国教育和他们所认为不完全是
非理性的。我不相信这个神话中的"微妙的东方”:我相信在一个游戏的互相欺骗一个英国人还是美国人能击败中国十之八九。但许多贫困的中国打交道比较丰富的白人,游戏中,经常只在一边。然后,毫无疑问,白人是欺骗、受骗;但不超过一个普通话将在伦敦。
其中一个最不平凡的事情的关于中国的是他们的力量获得感情的外国人。几乎所有的欧洲人都喜欢中国,都来的游客和那些只是住在那里多年了。尽管Anglo-Japanese联盟,我可以很清楚地回忆起几乎没有一个单一的英国人在远东地区的人,他喜欢日本以及中国。那些已经很久其中倾向于获取他们的前景和他们的标准。新来的人受到明显的弊病:乞丐,最可怕的贫困,普遍的疾病、无政府主义和腐败的政治。每一个精力充沛的西方人觉得起初一种强烈的愿望改革这些丑恶现象,当然,他们应当进行改革。
梦幻天使xue
有一个理论,在西方人的中国人变幻莫测的,充满了秘密的想法,我们无法理解。它可能是一个更大的经验,中国将会带我去认同这一看法,但我可以看到没有去支持它时我正在在那个国家。我跟中国人是我应该跟英国人,他们回答我就像英国人就能回答一个中国教育和他们所认为不完全是unintelligen