it is important —— us to learn English well 横线上 用for 还是to

garethzp
It is+adj+for+sb+to do sth 固定句式 如下例句希望对你有帮助哦。。。给我分吧 嘿嘿
It’s too expensive for me to buy. 太贵了,我买不起。
  It’s impossible for me to leave my family. 我是不可能离开家的。
  It’s impossible for the job to be finished in time. 这项任务要按时完成是不可能的。
  It’s an honour for me to be asked to speak here. 我很荣幸被邀在这里讲话。
  It’s a new experience for her to be travelling by plane. 坐飞机对她是—次新经历。
  It is a waste of time for her to recover from the illness. 她的病想痊愈是再浪费时间。
It’s time for everybody to go to bed. 是大家睡觉的时间了
It is too easy to solve the problem 解决这个问题太容易了。
It is too late to apologize.现在说抱歉太晚了
It is time for us to rock. 到了摇滚的时间了
上海楠贝
JeremyWXH
for。It is+adj+for+sb+to do sth 固定句式
寂小塔
for 指对象~
for us 对于我们来说~
you开心I快乐
for
句型 it is +形容词+for sb + to do sth
tailuowang
知道合伙人教育行家
毕业于江西省吉安师范专科学校(井冈山大学)英语系。从事英语教学20多年,现为中学高级教师。

for
mnbvcxzhgjf
for