跪求翻译!! 5

摘要<italic>Crimeandreputation</italic>.Amodelofsocialinteractionisdevelopedinwhichindi... 摘要
<italic>Crime and reputation</italic>. A model of social interaction is developed in which individuals with varying payoffs from street crime meet in an environment with incomplete information. The value of a reputation for violence is demonstrated. Those who do not gain from street crime directly nevertheless invest in violence and thereby build a reputation that will earn them deference from the rest of the community. It may be that even when the fraction of the population with a direct interest in street crime is small a larger proportion will necessarily participate in violence in pursuit of reputation. Thus the model explains how a social force reputation) can support an ‘underclass’ culture of violence in communities where the incentives for such behavior are otherwise weak. The model also reveals how the social structure of a community interacts with returns to crime to determine the value of a street reputation. <italic>On the compassion of time-limited welfare programs</italic> <italic> with H. Fang</italic>). Supporters of recent welfare reforms argue that time limits and other eligibility restrictions serve recipients. We present a simple model of present-biased preferences to investigate the theoretical validity of this claim. We first identify four types of outcome that describe the behavior of a present-biased agent in the absence of time limits. We then show that the behavioral consequences of time limits are contingent on which outcome characterizes the agents behavior in the absence of time limits. Under some conditions the imposition of time limits may improve the well-being of welfare recipients evaluated both in terms of long-run, time-consistent utility and the period-one selfs utility. This benefit of time limits may come either from allowing the welfare eligible to start
xx_103
摘要<斜体>犯罪和声誉</斜体>。一种模式的社会互动是在不同的个人收益从街头犯罪在环境信息不完全。价值以暴力表现。那些没有获得从街头犯罪直接不过投资暴力和从而建立声誉,他们将获得尊重,从其余的社会。它可能是,即使当一部分人口有直接利益的街头犯罪是小比例较大,必然会参与暴力追求信誉。因此,该模型解释了如何社会声誉)可以支持大量的实验;下层阶级的暴力文化;在社区里的奖励这种行为,否则薄弱。该模型还揭示了社会结构社会互动与返回犯罪确定价值的街头信誉。<斜体>的同情有时限的福利计划</斜体><斜体>与方</斜体>)。最近的福利改革支持者认为,时间限制和其他服务接受者的资格限制。我们提出一个简单的模型,present-biased偏好调查理论有效性这一索赔。我们首先确定四种类型的结果描述的行为,一个present-biased剂在没有时间限制。我们表明,行为后果的时间限制,结果取决于特点的代理行为,在没有时间限制。在某些情况下实行时间限制可能改善福利,福利接受者评价两方面的长期,time-consistent实用,期间有实用。这种利益的时间限制来允许福利资格的开始。
谢谢!
望你满意!
希望能符合你的要求!~
匿名用户
<斜体>犯罪和声誉</斜体>。一种模式的社会互动是在不同的个人收益从街头犯罪在环境信息不完全。价值以暴力表现。那些没有获得从街头犯罪直接不过投资暴力和从而建立声誉,他们将获得尊重,从其余的社会。它可能是,即使当一部分人口有直接利益的街头犯罪是小比例较大,必然会参与暴力追求信誉。因此,该模型解释了如何社会声誉)可以支持大量的实验;下层阶级的暴力文化;在社区里的奖励这种行为,否则薄弱。该模型还揭示了社会结构社会互动与返回犯罪确定价值的街头信誉。<斜体>的同情有时限的福利计划</斜体><斜体>与方</斜体>)。最近的福利改革支持者认为,时间限制和其他服务接受者的资格限制。我们提出一个简单的模型,present-biased偏好调查理论有效性这一索赔。我们首先确定四种类型的结果描述的行为,一个present-biased剂在没有时间限制。我们表明,行为后果的时间限制,结果取决于特点的代理行为,在没有时间限制。在某些情况下实行时间限制可能改善福利,福利接受者评价两方面的长期,time-consistent实用,期间有实用。这种利益的时间限制来允许福利资格的开始
玄梦飞镜
摘要<斜体>犯罪和声誉</斜体>。一种模式的社会互动是在不同的个人收益从街头犯罪在环境信息不完全。价值以暴力表现。那些没有获得从街头犯罪直接不过投资暴力和从而建立声誉,他们将获得尊重,从其余的社会。它可能是,即使当一部分人口有直接利益的街头犯罪是小比例较大,必然会参与暴力追求信誉。因此,该模型解释了如何社会声誉)可以支持大量的实验;下层阶级的暴力文化;在社区里的奖励这种行为,否则薄弱。该模型还揭示了社会结构社会互动与返回犯罪确定价值的街头信誉。<斜体>的同情有时限的福利计划</斜体><斜体>与方</斜体>)。最近的福利改革支持者认为,时间限制和其他服务接受者的资格限制。我们提出一个简单的模型,present-biased偏好调查理论有效性这一索赔。我们首先确定四种类型的结果描述的行为,一个present-biased剂在没有时间限制。我们表明,行为后果的时间限制,结果取决于特点的代理行为,在没有时间限制。在某些情况下实行时间限制可能改善福利,福利接受者评价两方面的长期,time-consistent实用,期间有实用。这种利益的时间限制来允许福利资格的开始。
临风待远行2

maquewangxin
一种社会互助的模式是