谁能帮我翻译这段英文,不要翻译器!!!!!!谢谢~~

eachofyoucomestodayhopeful,wantinginonthegame.Amonthagoyouwereinmedschoolbeingtaughtb... each of you comes today hopeful,wanting in on the game.A month ago you were in med school being taught by doctors.Today,you are the doctors.The seven years you spend here as a surgical resident will be the best and wrst of your life.You will be pushed to the breaking point.Look around you.Say hello to your competition.Eight of you will switch to an easier specialty.Five of you will crack under the pressure.Two of you will be asked to leave.This is your starting line.This is your arena.How well you play,that's up to you. 展开
actonst
今天你们每个人都充满希望地来到这里,想要出人头地。一个月前,你们还是被医生教导的医学院学生,今天你们自己就是医生了。你们作为外科医生在这里要度过的七年是你们人生中最美好也是最困难的七年,你们会被逼到崩溃的边缘。看看你们四周,向你们的对手问好吧。你们中的八个人会被转到一个清闲些的科室,你们中的五个会在压力下崩溃,你们中的两个会被要求离开。这是你们的起点,这是你们的竞技场。你们的表现如何完全取决于你们自己。
lkljty
你们每个人今天都充满希望而来,希望在比赛中出现。一个月前你们在医学院培训为医生。今天,你们是医生。在这儿作为外科住院医生的七年将会是你认识最好或是最坏的日子。你们将被推向爆发点。看看你周围,想你的竞争对手问好。你们中的八个会被换到比较简单的专业,你们中的五个屈服于压力,还有两个会离开。这是你们的起跑线,这是你们的竞技场。你们的表现怎样都在于你们自己。
硬血语6753
每的你来今天有希望,想要进入在game。a月前你在医学院被教由doctors。today,你doctors。the七年你花这里由于一个外科住院医师将最好的,腕的你的life。you将推休息point。look围绕you。say你好