帮忙翻译一下文章

Doyouremeberwhatyouweredoing?Peopleoftenrememberwhattheyweredoingwhentheyheardthenews... Do you remeber what you were doing? People often remember what they were doing when they heard the news of important events in history . In the United States, for example,many people remember what they were doing on Aoril 4, 1986.This was one of the most important events in modern American history. On this day ,Dr Martin Luther King was killed in the city of Memphis in america. Although some people may not remmeber who muedered him ,they remember what they were doing when they heard about the event.Even the most everyday activities can seem important. Robert Allen is Now over 40.He was just a student at the time,but he remembers what he was doing when he heard the news.It was a bright, sunny day , Robert remembers.We were having fun in the playground when the bell rang.Our teacher asked us to stop what we were doing and listen. He told us the news:Dr Martin Luther king died just 10 minutes ago !We couldn't believe it! School closed for the day. and Robert and his friends walked home together in silence. Dr Martin Luther king's murder took place about thirty years ago .before many Americans were born.However, in more recent times,MOst Am ericans remember what they were doing when the World Trade Center in New york was destroyed by terrorists.Even the date- September11,2001- has meaning to mosy Americans . Not all events in history are as terrible as this, of course. Many Americans also say they rem ember what they were doing when man frist walked on the moon on July 20,1969.In more recent history,most Chinese remember what they were doing when Yang li wei became the first chinese astronaunt inspace.Yang went into space on october15,2003.His flight around the Earth lasted about 22 hours.When he returned,he became a national hero in china, and became famous all over the world. 展开
百度网友9fea1e2
你记得你在干什么?人们往往记住他们所做的事,他们听到重大历史事件的消息。在美国,例如,许多人记住他们所做过Aoril 4,1986年。这是最重要的事件之一在现代美国历史。在这一天,马丁·路德·金被古城孟斐斯在美国。虽然有些人可能remmeber谁muedered他,但他们记得他们所做的事,他们听说了这个消息。即使是最日常活动似乎也很重要。罗伯特艾伦现在40多岁了。他只是一个学生,但他记得他在做什么。”当他听到这个消息。那是个晴朗,晴朗的一天,罗伯特回忆。我们在操场上玩,铃就响了。我们的老师让我们停止我们在做什么,听我说。他告诉我们这个消息:马丁·路德·金10分钟前才去逝!我们简直不能相信。学校那天关闭了。和罗伯特和他的朋友们一起默默地走回家。马丁·路德·金的谋杀案大约发生在30年前。在许多美国人诞生了。然而,在较近的时候,大多数是ericans记得当时自己正在做什么当纽约的世界贸易中心被恐怖分子摧毁了。September11甚至日期- 2001 -有意义mosy美国人。并不是所有的历史上的大事件都是可怕的,因为这,当然。许多美国人也说他们快速眼动(rem)安博他们在做什么,当人第一次在月球上行走于1969年7月20日。在最近的历史,大多数中国记住他们所做的事,杨李伟成为中国第astronaunt inspace。在october15杨利伟送入太空,2003年。他的环绕地球的飞行持续了22个小时。当他回来的时候,他成了民族英雄在中国,并成为全世界闻名的。
你记得你当时在干什么吗?当人们听到重大历史事件的消息时,往往会记住他们所做的事。在美国,例如,许多人记住在Aoril 4,1986年他们所做过的事。在现代美国历史这是最重要的事件之一。在这一天,马丁·路德·金在美国古城孟斐斯被谋杀。虽然有些人可能记得谁杀死了他,但他们当记得听说了这个消息后他们在当时所做的事,。即使是最日常活动似乎也很重要。罗伯特艾伦现在40多岁了。他当年只是一个学生,但他记得他在做什么。”当他听到这个消息。罗伯特回忆那是个晴朗的一天,。我们在操场上玩,忽然铃就响了。我们的老师让我们停止下来听他说。他告诉我们这个消息:马丁·路德·金10分钟前才去逝!我们简直不能相信。学校那天关闭了。罗伯特和他的朋友们一起默默地走回家。马丁·路德·金的谋杀案大约发生在30年前。在许多美国人诞生了。然而,当纽约的世界贸易中心被恐怖分子摧毁了大多数人们记得当时自己正在做什么。2001年8月11日对美国人来说有重大意义。 当然并不是所有的历史上的大事件都是可怕的。许多美国人也说他们快速眼动(rem)安博他们在做什么,当人第一次在月球上行走于1969年7月20日。在最近的历史,大多数中国记住他们所做的事,杨李伟成为中国第一个航天员。在2003年11月15日杨利伟送入太空。 他的环绕地球的飞行持续了22个小时。当他回来的时候,他在中国成为全世界闻名的民族英雄。
你还记得你当时正在做什么吗?人们往往记住他们做些什么,当他们听到历史上重要事件的新闻。在美国,例如,许多人还记得他们正在做的事情上aoril4,1986。这是最重要的活动之一,在现代美国历史。在这一天,马丁路德金博士的孟菲斯市被杀害在美国。虽然有些人可能不记得谁muedered他,但是他们记得当他们听说这件事时他们正在做什么。甚至最平常的活动也很重要。罗伯特艾伦现在40。那时他还只是个学生,但他记得他在做什么时,他听到了这个消息。这是一个明亮的,阳光明媚的一天,罗伯特回忆。我们在操场上玩时,电话铃响了。我们的老师要求我们停下我们正在做的事,听。他告诉我们的消息:马丁路德金博士10分钟前刚刚去世!我们不能相信!学校停课一天。罗伯特和他的朋友一起默默地走回家。马丁路德金博士的谋杀案发生在大约三十年前。在许多美国人是天生的。然而,在最近的时候,大多数是ericans记得他们正在做什么当在纽约的世贸中心被恐怖分子摧毁。甚至日期- september112001-有意义,将来大部分的美国人。并不是历史上所有的事件都像这样糟糕,当然。许多美国人还说,他们记得他们在做什么当人第一次在月球上行走的七月201969。在最近的历史上,大多数中国人还记得他们做些什么时,杨丽成为中国第一个太空astronaunt。杨进入太空,在october152003。他的环绕地球的飞行持续了大约22个小时。当他回来的时候,他成了中国的民族英雄,并闻名全世界