求英文翻译成中文

圣诞节英文祝词:1.MerryChristmasandBestWishesforaHappyNewYear!2.Beautifuldreamcomestrue3.Brin... 圣诞节英文祝词:
1. Merry Christmas and Best Wishes for a Happy New Year!
2. Beautiful dream comes true
3. Bring you Good wishes of happiness. This Christmas and on the coming year.
4. During this Season may the loy and love of Christmas be yours.
5. Each Christmas brings me wonderful thoughts and memories... and you get lots of presents, Oh well, Merry Christmas.
6. Greeting you warmly with a wish that's sincere for healthy happy and wonderful days.
7. Have a heartwarming holiday! Warmest wishes for a very merry Christmas
8. Have a Wonderful Holiday Season!
9. Here are special greetings, and the best of wishes, too - May Christmas and the coming year Bring happiness to you!
10. Hope your holiday is great and your New Year a prosperous one.
jcyzyf
1.圣诞快乐并送上新年最美的祝福。
2.美梦成真。
3.祝福你圣诞和新年来临之际快乐幸福。
4.在这个季节里,所有的圣诞的爱意和快乐都属于你。
5.每个圣诞节都带给我美好的怀念和回忆,而且你得到了许多的礼物。好了,圣诞快乐!
6.衷心的祝福你,健康,快乐,天天开心。
7.假期愉快!圣诞节送上最温馨的祝福。
8.假期愉快。
9.给你特别的问候,最好的祝福,愿你圣诞快乐和即将来临的新年愉快!
10.愿你假期愉快,新年繁荣似锦!
百度网友37e031569
1 。圣诞快乐和最良好的祝愿新年快乐!
2 。美丽的梦想成真
3 。为你带来良好祝愿幸福。今年的圣诞节和对来年。
4 。在此季节,可在洛伊和爱戴,圣诞节你的。
5 。每个圣诞节带出了我美妙的想法与记忆...你会得到许多礼物,哦,好,圣诞快乐。
6 。迎接你热情与希望的真诚,为健康幸福美好的日子。
7 。有一个感人的假期!最热烈的祝愿一个非常圣诞快乐
8 。拥有美好的假日季节!
9 。这里是特殊的问候,并最好的祝愿,太-可能在圣诞节及来年带来快乐给你!
10 。希望你的假期是伟大和你新的一年一个繁荣的一个。
wodediper
3.祝福你圣诞和新年来临之际快乐幸福。
4.在这个季节里,所有的圣诞的爱意和快乐都属于你。
5.每个圣诞节都带给我美好的怀念和回忆,而且你得到了许多的礼物。好了,圣诞快乐!
6.衷心的祝福你,健康,快乐,天天开心。
7.假期愉快!圣诞节送上最温馨的祝福。
8.假期愉快。
9.给你特别的问候,最好的祝福,愿你圣诞快乐和即将来临的新年愉快!
10.愿你假期愉快,新年繁
百度网友a4dbaa8
1.圣诞节快乐,衷心祝愿新年快乐或祝万事如意。
2.美梦成真。
3.祝你圣诞快乐和在新年来临之际幸福快乐。
4.美丽的季节,所有的开心和幸福都属于你。
。。。不想翻了