跪求英语文章翻译!!!!!

ManypeoplerememberZacEfronastheboywhosingsanddancesalotintheHighSchoolMusical(《歌舞青春》)... Many people remember Zac Efron as theboy who sings and dances a lot in theHigh School Musical(《歌舞青春》)film
  series.Nowin his latest movie,The Lucky One (《幸运符》),Zac is dressed in a combat uniform and holding a weapon—the24-year-old plays a Marine who comes back home fromIraq(伊拉克).
  Well,the mission for Zac is much simpler:to growup onscreen.
  “I can’t even begin to tell you how amazing it is to filma combat scene,”Zac says excitedly.He stayed with real Marines and learned howthey spoke to each other and howthey moved.
  If The Lucky One seems like a departure from his role in High School Musical movies,that’s by design.
  “It is time to step out of my comfort zone,”Zac says.“I think each time in life you confront your fears,you actually growup a little bit.It was me asking myself,‘Can I do it?Can I get it right?’
  “My answer was,‘I think I can.’”
jingruofei01
许多人都记得扎克·埃夫隆,他正是在中学音乐剧《歌舞青春》电影连续剧中时常蹦蹦跳跳的男孩。
在他最新的电影《幸运符》中,扎克身穿战衣,手持利器——当时正值24岁的他扮演从伊拉克战场返乡的海军陆战队士兵。
扎克所演的角色的任务十分简单:在银幕前长大即可。
“我无法用言语表达,拍摄战争场面又多么惊心动魄”扎克很激动地说。他跟海军陆战队士兵呆在一起,从他们那里学着如何照他们那样说话,走动。
如果说《幸运符》跟他过去饰演的中学音乐连续剧南辕北辙的话,这一切都是有意安排的。
“我该走出战场了”扎克说,“我认为,每次面对生活中的恐惧的时候,你才能真正的有所成长。我时常自问,"我能办得到吗?我办对了吗?"
”我的答案是:我觉得我办的到!“”
lymn1203
很多人记得扎克•埃夫隆作为theboy谁唱歌、跳舞很多学校音乐剧的高度(《歌舞青春》)电影
系列。Nowin他最新的电影,那个幸运的人(《幸运符》),扎克穿着作训服和持有一weapon-the24-year-old扮演一个海洋谁回来的fromIraq(伊拉克)。
嗯,扎克的使命是非常简单的:在屏幕上才能健康地成长。
“我甚至无法开始告诉你有惊人的是filma战斗场景,”扎克兴奋地说。他同住了真正的海军陆战队和学习howthey搭腔和howthey感动。
如果那个幸运的人似乎是一个离开他的角色在高中音乐电影,这是故意的。
“是时候走出自己的舒适区,”扎克说。“我认为每个在生活中你正视你的恐惧,你实际上成长一点。这是我问自己,“我可以这样做吗?我可以使它正确吗?”
“我的回答是,“我想我能做到。'”