英语翻译成中文

Tony:Whatareyoudoingforvacation,LinHui?LinHui:I'mgoingtoTibetforaweeek.Tony:Thatsound... Tony: What are you doing for vacation ,Lin Hui?Lin Hui: I'm going to Tibet for a weeek.Tony: That sounds interesting! What are you doing there?Lin Hui: I'm going hiking in the mountains.How about you,Tony?What are you doing for vacation?Tony: I'm visiting in Hong Kong. Lin Hui: Oh yeah?How long are you staying?Tony: Just for four days.I don't like going away for too long.Lin Hui: Well,have a good time! Send me a postcard from Hong Kong!Tony: Sure.Show me your photos when we get back to school. 展开
hryxr007
托尼: 林辉,放假你准备做什么?
林辉:我准备去西藏待一个星期。
托尼:听起来很有趣哦!你去那做什么?
林辉:我去那登山,徒步旅行。托尼,你放假准备做什么呢?
托尼:我会去香港。
林辉:你准备待多久?
托尼:只待4天。我不想跑太远了。
林辉:哦,玩的开心点!从香港寄张明信片给我!
托尼:必须的。回学校的时候给我看你的照片。
匿名用户
托尼: 林辉,放假你准备做什么?
林辉:我准备去西藏待一个星期。
托尼:听起来很有趣哦!你去那做什么?
林辉:我去那登山。托尼,你呢?
托尼:我会去香港。
林辉:真的吗?你准备在那里待多久啊?
托尼:只待4天。我不想离开太久。
林辉:好的,玩的开心点!记得从香港寄张明信片给我!
托尼:当然。回学校的时候给我看你的照片。
郑州冷焊机
头疼