英语语法问题!急求!

这百年一遇的大雪已经下了5天了,但是即使没有下雪,那群想要登山的人明天也到不了山顶。Theworstsnowinacenturyhaslastedforfivedays,... 这百年一遇的大雪已经下了5天了,但是即使没有下雪,那群想要登山的人明天也到不了山顶。The worst snow in a century has lasted for five days, but even though it had not snowed, that group of people who want to climb the mountain would not reach the summit by tomorrow. 这句话有何语法问题?几处?如何修改?急求!谢谢! 展开
不是陈平安

The biggest snow in a century lasted for 5 days. Even if it had not snowed, those climbers could not reach the summit of the mountain by tomorrow. 同学,last不用完成时。but与even用一个连词就可以了。后面的虚拟前半句是过去,后半句是将来。(不过后半句用一般将来时/一般将来完成时(明天为止),真实时态会更好,表示说话人100%肯定的语气)