英语达人帮忙翻译一下!

Manypeopledonotliketostayathomeonholidays.Theywanttogoouttoseesomethingdifferentordos... Many people do not like to stay at home on holidays. They want to go out to see something different or do something exciting. So people from the country come to the city and people from the city go to the country for holidays. During the holidays, trains, buses and planes are all very busy. It is very hard to buy train tickets or air tickets. Many people take cars or buses for travelling.Last May Day my family went to the country by car for our holiday. There was too much traffic on the road, so we have to move slowly. It took us about an hour to get out of the town. After some time, we came to a farm. It was clean and beautiful. The animals are very cute. We thought it was a nice place for a picnic, so we stopped and took the food, fruit and drinks out of the car. We sat down under a big green tree and began to eat. Suddenly a strong wind blew and soon it started to rain. We had to run back to our car and have our picnic in the car. Then we drove back home. What a bad trip! 展开
朵朵可爱特别多
许多人假期不愿意呆在家里。他们乐意出去看看不同的世界或是做一些令人兴奋的事情。因此,乡下人进城度假,而城里人假期去乡下。假期中,火车,汽车和飞机都非常忙碌。要买到火车票或是飞机票是很难的。许多人坐小汽车或是公共汽车旅行。去年五一,我们全家人就坐着小汽车去乡下度假了。路上车特别多,因此,我们不得不蜗行。出城花了我们大约一个小时的时间。过了一会儿,我们来到了一家农场。这家农场又干净又漂亮。动物们特别可爱。我们觉得这个地儿野餐不错,因此,我们停了车,从车中拿出了食物,水果和饮料。我们坐在一棵绿色的大树下开吃。这时突然刮起了大风,很快下起了雨。我们不得不跑回车里,在车里野餐。餐后我们开车回家。这次旅行真是糟糕透顶!
木秀清05
很多人不喜欢呆在家里度假。他们想去看一些不同的或做一些令人兴奋的。所以人们从农村来到城市,人们从城市到乡下去度假。在假日期间,火车,公共汽车和飞机都很繁忙。很难买到火车票或机票。许多人开车或乘公车旅行。去年五月天我的家人开车去乡下度假。有太多的交通道路上,所以我们不得不慢慢地移动。我们花了大约一个小时,滚出去的小镇。一段时间后,我们来到一个农场。它是干净的,美丽的。动物是很可爱。我们认为这是一个野餐的好地方,所以我们停了下来,把食物,水果和饮料的汽车。我们坐在一棵绿色的大树开始吃了。突然一阵强风吹,不久就开始下雨了。我们必须回到我们的车,在车里野餐。然后我们就开车回家了。多么糟糕的旅行!
chengyujiao100
许多人不喜欢假期呆在家里。他们想走出看些不一样的东西或者做一些刺激的事情。所以假期的时候,乡下人进城,城里人下乡。假期期间,火车,汽车和飞机都非常忙, 因而买火车票和飞机票非常的难。许多人开车旅行。去年五一,我们一家开车去乡下度假。在路上车很多,所以我们不得不慢一些。我们出城用了一个小时。一段时间后,我们来到了一个农场。它非常的干净美丽。动物们也感觉可爱。我们认为它是野餐的好地方,所以我们停下来,从车里拿出食物,水果和饮料。我们坐在一棵大树下,开始野餐。实然一阵大风吹过,不久就开始下雨。我们不得不跑回车里,在车里野餐。然后我们开车回家。多么糟糕的一次旅行。

希望可以帮到你
-------来自翻译强团
比飘落梦天意14
基本如是翻译
但觉得英文写的还可以更英文些
这样更值得翻译