英语翻译……高手帮帮忙啊……

1OnewayofsummarizingtheAmericanpositionistostatethatwevalueoriginalityandindependence... 1One way of summarizing the American position is to state that we value originality and independence more than the Chinese do. The contrast between our two cultures can also be seen in terms of the fears we both harbor. Chinese teachers are fearful that if skills are not acquired early, they may never be acquired; there is, on the other hand, no comparable hurry to promote creativity. American educators fear that unless creativity has been acquired early, it may never emerge; on the other hand, skills can be picked up later. However, I do not want to overstate my case. There is enormous creativity to be found in Chinese scientific, technological and artistic innovations past and present. And there is a danger of exaggerating creative breakthroughs in the West. When any innovation is examined closely, its reliance on previous achievements is all too apparent (the "standing on the shoulders of giants" phenomenon ). But assuming that the contrast I have developed is valid, and that the fostering of skills and creativity are both worthwhile goals, the important question becomes this: Can we gather, from the Chinese and American extremes, a superior way to approach education, perhaps striking a better balance between the poles of creativity and basic skills?     展开
曼舞一江冬
用一句话来总结美国人的立场那就是比我们中国人更为强调个人创意和独立性。比较中美两国文化,可以发现其担忧的条件是相同的都是生存。但是,中国教师害怕的是学生不能尽早掌握学习技能,学生可能从未被认可。而在另一方面,在尽快激发学生创造力方面两国则是没有可比性的。美国教育工作者担心的是如果学生创造力还不能尽快激发,那他可能永远都不会有想象力,而在另一方面,掌握学习技能则可以放在次要位置。然而,我不想夸大我们中国的现状。因为我们不难发现中国无论过去和现在,在科技、艺术创新技能方面都取得过巨大的成就。而在西方则相反,它是大肆渲染、极力夸大创造力。任何一项创新都要通过缜密实验,以前所取得的成就其可靠性都要一一被检验。(即站在巨人肩上现象)但是,假设我已经拓展的上述这种比较是可靠的,那么技能和创新的培养就都是有价值的目标。这就形成了一个或许可以说是很重要的课题:我们能否把中美这两个文化极端融合在一起?一个最佳方式就是中和教育----或许我们可以在创意和基础技能两者之间中找到它的平衡点。
Enjoy音濼
1One的方式总结了美国的立场是要表明,我们看重原创性和独立性比中国人。我们两国之间的文化的对比也可以看到我们两个港口的恐惧。中国教师是可怕的,如果不收购早技能,他们可能永远不会被收购,另一方面,有没有可比性急于促进创造力。美国教育工作者担心,除非创造力已收购早,它可能永远不会出现;另一方面,技能可以拿起后。不过,我不想夸大我的情况。有巨大的创造力被发现在过去和现在的中国科学,技术和艺术创新。夸大创造性的突破,在西方,有一个危险。当仔细检查任何创新,其对以往成就的依赖是十分明显的(“站在巨人的肩膀上”的现象)。但假设我已经开发的对比是有效的,技能和创造力的培养,都是值得的目标,重要的问题变成:我们在这里齐聚一堂,从中国和美国的极端,优越的方式方法的教育,也许是引人注目的创造力和基本技能的两极之间更好的平衡?

谢谢..请采纳
匿名用户
用一种方式来总结美国人的情形就是,我们比中国人更看重创新与独立。双方文化的差异可以从我们怕什么看得出来。中国老师担心学生如果一些技能不能尽早的习得的话,可能就永远都学不会了。但对美国的老师来说,没有什么比培养创意更重要的了。美国教育家担心学生如果创意不能尽早习得的话,可能就永远不会有了。但是,对于技能,是后来可以学到的。同时,我也不想夸大这个例子。在中国的科学、技术、艺术等方面从以往到今天仍然可以发现很多的创新。在西方有夸大创新突破的危险。如果你近观任何的创新,都会发现,很明显的它依赖于以往的成绩(也就是说:站在巨人的肩膀上现象)。那么我们做个假设,假设我说的差异是有效的,培养技能和创新都是有价值的目标,那么重要的问题就成为:我们是否可以即从美国又从中国的两种极端中总结出一种更好的教育方式,或许可以平衡技能与创新的这两个极端。