速度求!

假如你是lynn,你的好朋友joy写信给你,信中说他学习很紧张,不得不放弃很多自己喜欢的体育运动,匿名|2015-01-21|分享假如你是lynn,你的好朋友joy写信给... 假如你是lynn,你的好朋友joy写信给你,信中说他学习很紧张,不得不放弃很多自己喜欢的体育运动,
匿名 | 2015-01-21 | 分享
假如你是lynn,你的好朋友joy写信给你,信中说他学习很紧张,不得不放弃很多自己喜欢的体育运动,最近和同学相处也不好,为此他感到很烦恼。请你回一封信,提一些建议帮助他尽快解除烦恼,要点如下
1,学习生活中遇到困难很常见
2,充分利用好时间,坚持每天锻炼
3,与同学相互理解,相互尊重
4,其他建议
高一水平作文
westlife0413
帐号已注销
Dear Alice, hello!Studying for a long time will always make you feel very tired, very nervous, so as your good friend, I would like you to put forward the following Suggestions.1. Study should always rest, when yo ensure that at least eight hours of sleep a day.2. Listen to music that is quiet and gentle to relax.3. Often eat fruits and vegetables 4. Often take part in physical exercise.