求翻译!!!急,

求翻译!!!急,BreadismoatcommonfoodherebutIdon'treallylikeit(butstilleatitmostlyonadailybas... 求翻译!!!急,Bread is moat common food here but I don't really like it (but still eat it mostly on a daily basis)

But things as ice-cream and desserts I eat rarely (either through impulsive hunger for what I see or depressive phases - I know it's not a good way to treat sadness but sometimes it does help)

It feels good to hear that I can brighten the day of someone so far away

And for myself I feel kinda similar, it's interesting and always a welcome alternation to the gray 'every-day-circle'
I really hate nothing more than to be caged in the every day madness society is made of...
草莓坚果兔BS
Bread is moat common应该是most吧?打错的地方多的话即时翻译出来也会偏差很大哦朋友~~

面包在这里是最常吃的食物,尽管我不喜欢但平时还是吃它吃的最多

但是像冰激凌和甜食之类的我很少吃,(不过在我特别想吃或者情绪不是很好的时候会吃,我知道这不是一个很好的方法去面对悲伤,但是有时候也管用)
可以照亮(使人开心)远方某人的一天我感觉很不错~
对于我自己来说有点相似,当心情每天灰色循环(心情不愉快)的时候,突然有一个期待(令人高兴)的选择,我觉得很有趣~
没有人什么比每天被关在这个由(什么组成,made of 后面没说)的疯狂的社会里更令我讨厌的事情了~~
加油朋友,祝你好运~
追问
thank you,提高悬赏!
追答
采纳就行了呵呵,加油,祝你成功~
jinREN1968
此时面包是河边普通食物、 但是我真不喜欢它, 但是我每天大部分食物还是面包。