请帮忙翻译一下这段文字。

Therelaythewholevalleyinawayshehadneverimaginedit,atinyfingerofcivilizationsetinaswee... There lay the whole valley in a way she had never imagined it, a tiny finger of civilization set in a sweeping expanse of dark forest. 展开
actonst
整个山谷以一种意想不到的方式展现在她面前:一个渺小的现代文明形象被横扫一切疯狂扩张的黑暗森林所环绕。
finger:应该是figure吧~

不明白的再问哟,望及时采纳,多谢!
fortunaire
山谷全部展现在她的面前,这是她没有想到的,文明的芊芊玉指已经在横扫黝黑的森林 。
為滔滔龍
她从未想象过这小手指在清扫广阔的黑暗的森林中设置的文明的方式满山遍野都是。