求大神翻译.急急急急急急!! 20

DocumentsforPaymentThesaidL/Cshallbepayableagainstseller'ssightdraftfortheamountof100... Documents for Payment
The said L/C shall be payable against seller's sight draft for the amount of 100% of the shipment value *accompaied by the documents as *stipulated below :
- Bill of Lading in three original and three copies.
- Signed seller's commercial Invoice in triplicate indication contract NO and L/C NO.
- Packing list issued by the seller in triplicate.
- Certificate of Analysis issued by CIQ.
- Insurance policy.
kevin5467
付款所需文件:
上述信用证应当是卖方即期汇票可履行支付的,支付额度对应所发运货物的100%货值。并且需要附上以下文件:
3正3副提单
一式3份卖方签章的商业发票,注明合同号与提单号
一式3份卖方签章的装箱单
中国检验检疫出具的分析证明
保险单

CIQ China Inspection & Quarantine
msnt
Documents for Payment
付款单据
The said L/C shall be payable against seller's sight draft for the amount of 100% of the shipment value *accompaied by the documents as *stipulated below :
该信用证卖方即期汇票可履行支付的,支付额度对应所发运货物的100%货值。并且需要附上以下文件:
- Bill of Lading in three original and three copies.
-比尔提单三份正本和三份副本。
- Signed seller's commercial Invoice in triplicate indication contract NO and L/C NO.
签署商业发票一式三份,注明卖方合同号,信用证号。
- Packing list issued by the seller in triplicate.
由卖方出具的包装清单一式三份。
- Certificate of Analysis issued by CIQ.
-分析证书颁发由中国出入境检验检疫局。
- Insurance policy.
-保险政策。

I hope that it could help you a little!!!
笑炜诺标控1583
付款单据该信用证须凭卖方即期汇票金额为100%的货物价值的文件为* * accompaied规定如下:-比尔提单三份正本和三份副本。签署商业发票一式三份,注明卖方合同号,信用证号由卖方出具的包装清单一式三份。-分析证书颁发由中国出入境检验检疫局。-保险政策。
匿名用户
付款单据
有关信用证应是可支付的即期汇票(即期信用证),金额是100%的货物价值,信用证交单时需提交以下文件:
-提单,三正三副
-发票,需卖方签字并注明合同号和信用证编号,一式三份
-卖方名义提供的装箱单,一式三份
-CIQ签发的分析证明书(CIQ中国检验检疫)
-保险单
P.S.做信用证付款的,单证要求挺严格的,还是要小心为好,以免产生不符点。
你好2641305135
付款单据
上述信用证应当是卖方即期汇票可履行支付的,支付额度对应所发运货物的100%货值,并且需要附上以下文件:
-提货单三份正本和三份副本。
签署商业发票一式三份,注明卖方合同号,信用证号
由卖方出具的包装清单一式三份。
-由中国出入境检验检疫局颁发的分析证书。
-保险政策。