有首英文歌 里面有 beautiful girl

比较轻快点的以前听过忘了谁唱的了今天在电视剧里无意听到是个男的唱的... 比较轻快点的 以前听过 忘了谁唱的了 今天在电视剧里无意听到 是个男的唱的 展开
  这首歌就叫beautiful girls
  是sean kingston的
  歌词:
  you're way too beautiful girl
  你实在太美了
  that's why it will never work
  因此无人可及
  you had me suicidal, suicidal
  你令我走向毁灭,毁灭
  when you say it's over
  当你说我们缘分已尽
  damn all these beautiful girl
  这些该死的漂亮女孩
  they only wanna do you dirt
  她们只会伤害你
  they'll have you suicidal suicidal
  她们将让你走向毁灭,毁灭
  when they say it's over
  当她们说分手的时候

  see it started at the park,used to chill after dark
  故事从公园开始,黄昏后有些冷
  oh,when you took my arm, that's when we fell apart
  哦,当你挽着我的手臂,我们迷失了自己。
  cuz we both thought,that love last forever
  因为我们都认为,爱会永恒。
  they say where too young,to get are self's sprung
  人们都说我们太年轻,太冲动
  oh we didn't care,we made it very clear
  哦,我们不曾在乎,我们都明白
  and they also said, that we couldn't last together
  人们也说,我们不会长久
  see it's very define,your one of a kind
  很明显,你是无与伦比的
  but your much on my mind, you often get decline
  但我太挂念你,你常常被否定
  oh lord my baby your driving me crazy
  哦 神啊 宝贝你令我疯狂
我闭着眼是天黑
是不是nothing on you -b.o.b ,布鲁诺玛斯
抚摸柔软的海浪
sean kingston - beautiful girl
筱晨闲月
BEAUTIFUL GIRL——V Factory或者William Fitzsimmons
sabwzsk
jay park - count on me nothin