求英语大神翻译,要自己翻译的,翻译软件翻译的 读不顺啊

Everyone,wantseverythingNomatterthecost,we'relongingtoliveinadreamButwecan'tletgotoal... Everyone, wants everything
No matter the cost, we're longing to live in a dream
But we can't let go to all that we think we know
This great escape, until we give up the ghost

But why are we so worried more about the hurry
And less about the harm
Always trying to conquer that which does not offer
Anything more than a broken heart
I want a cause for alarm

I've been robbed of simple things
Mourning the loss and what could have been
When did I let go to all that I used to know?
This grave mistake, has left an absence of hope

But why are we so worried more about the hurry
And less about the harm
Always trying to conquer that which does not offer
Anything more than a broke heart
I want a cause for alarm
A cause for alarm
I'm going back to the start
羽哥教学谈

A

人们总是想得到一切
不管失去什么,我们渴望生活若梦一般
但是,不是所有的彼岸,都能够到达
这样逃避,直到放弃所有

然而,为什么我们这样纠结如此的匆忙
却不担心受到一点伤害
总是想去征服,结局除了心碎,一无所有

找一个警醒自己的借口
琐碎的生活,占据我的全部
悲伤所失,又该如何
什么时候,可以回到曾经到过的地方?
这样错误,如此的沉重,已经失去了希望

然而,为什么我们这样纠结如此的匆忙
却不担心受到一点伤害
总是想去征服,结局除了心碎,一无所有
找一个警醒自己的借口

一个借口
我将重新来过

 B

人,总是想拥有一切想得到的

不论失去什么

我们渴望生活如梦境

可是,能够得到,不是所有

可以逃避,也可以放弃

不要纠结如此匆忙

也不要担心受到伤害

总想去奋斗

结局也只是心碎

找个理由

给自己安慰

生活琐事却充满我的全部

悲伤所失,该如何面对

何时可以回到曾熟悉的地方

错误如此沉重

希望也因此破灭

不要纠结如此匆忙

也不要担心受到伤害

总想去奋斗

结局也只是心碎

找个理由

给自己安慰

一个理由

我将重新来过

AB两个版本,A版近乎逐词翻译,B版有修改,供参考!感觉像诗歌,水平有限,找不到韵脚。