把英文翻译成汉语

把英文翻译成汉语Inaddition,youshouldlearntobalanceacademicandsociallife.Thisbalanceissomethin... 把英文翻译成汉语In addition,you should learn to balance academic
and social life.This balance is something that most
likely your parents helped you with in high school.
Now that you are in college,you can no longer rely
on your parents for structure,rules,
academic motivation
All of these are now in your hands.An
array of evening and weekend activities is open to
you.While it is good to explore new
surroundings
and take advantage of social opportunities,it is
important that you cut out time to focus on your studies.
至爱曲奇
此外,你应该学习平衡学习和社交生活,而这种平衡在你高中时很有可能是你的父母帮你做的。现在你已经大学了,你可以不再依赖于你父母为你所做的规划、规则和学习动机,现在这些所有都掌握在你自己的手上,一系列的晚间和周末活动对你开放。虽然这对于探索新环境和充分利用社交机会是有益的,但花时间去学习也是很重要的。
人工翻译,欢迎采纳~
追答
中间可能有一些错别字,打字的时候没注意,不好意思哈😂
追问
谢谢
hyunyang1958
另外,你应该学会学院与社会的生活。这种平衡极像你父母在你中学时期 所帮你做的事情。既然你已是大学生了,你就不能在......方面再依赖你父母.......
追问
谢谢
噢喔哇哈嘻
此外,你应该学会平衡学术和社会生活。在高中时最可能是你的父母在帮助你把握这种平衡。现在你在大学里,你再也不能依靠你的父母……
追问
谢谢