把英文翻译成中文

Thewaterisveryshallow.That'sterrible.Atlastmydadgaveup.Wecanlivewhereverwelike.Ihadag... The water is very shallow.
That's terrible.
At last my dad gave up.
We can live wherever we like.
I had a good time in your school.
How is everything?
Happy to hear from you!
We will wait for you here at 2:00 P.M. .
You're never too old to learn.
_澷荹囩葮
水很浅。
这是可怕的。
最后我爸爸放弃了。
我们可以生活在任何我们喜欢的地方。
在你的学校我过得很开心。
是怎样的一切呢?
很高兴收到你的来信!
我们会在下午2点在这里等你。
您从来没有因为年纪太大而不能学习。
TATA夏本圣
The water is very shallow. 那水非常浅。
That's terrible. 是挺糟糕的。
At last my dad gave up. (所以)最后我爸爸(还是)放弃了。
We can live wherever we like.我们能随心所以住在自己喜欢的地方。
had a good time in your school. 我在你学校过得很开心啊!
How is everything? 你近来怎样了?(问候安好)
Happy to hear from you! 很高心收到你的信(消息)!
We will wait for you here at 2:00 P.M. . 我们下午两点会在这儿等你。
You're never too old to learn.活到老学到老。
Antitifragile
The water is very shallow. 水很浅
That's terrible. 那很糟糕
At last my dad gave up. 最后我爸爸起床了
We can live wherever we like. 我们可以住在任何地方。
I had a good time in your school. 我在你们学校很愉快
How is everything? 怎么了?
Happy to hear from you! 听到你这样说很高兴
We will wait for you here at 2:00 P.M. . 我们下午两点在这儿等你。
You're never too old to learn. (只要你想学)永远都不会晚..
岳玉蓉郦昭
太阳从它的在热带海的反射带来在他的面颊仁慈皮肤癌的browm污点。