麻烦各位强人帮我翻译一下行不!!急用一小段简历~妹妹在这多谢了~~

本人有很强的适应能力,在新的工作环境里能很快适应新的工作,敬业精神很高,我最大的特点就是认真。虽然本人学历并不是很高,但我的工作经验极其丰富,能胜任新的工作,并能开拓创新... 本人有很强的适应能力,在新的工作环境里能很快适应新的工作,敬业精神很高,我最大的特点就是认真。虽然本人学历并不是很高,但我的工作经验极其丰富,能胜任新的工作,并能开拓创新。希望我能机会在新的公司有一番作为,我有信心并有能力完成。 展开
HyeminPark
I have a strong ability of adaption that I can accommodate myself to a new job in a new working environment.I love my job.And my major character is carefulness.Although I don't have a good educational background, I still have the plentiful experience to be fit for the new job and innovate creatively.I hope there'd be a chance for me to achieve success in the new company.And I'm confident and capable.