麻烦各位帮我翻译几个句子,谢谢!(汉语翻译成英文)!

我毕业于阜新高等专科学校,我所学的专业是汽车专业!我很希望未来能够有机会加入贵公司工作,我会尽我最大的全力做好公司交给我的各项工作!感谢公司能够给我这次机会!... 我毕业于阜新高等专科学校,我所学的专业是汽车专业!
我很希望未来能够有机会加入贵公司工作,我会尽我最大的全力做好公司交给我的各项工作!
感谢公司能够给我这次机会!
eleanorfly
I am graduated from FUXIN Altitude Acad, my major is automobile.
I hope that I have the chance to attend in your accompany, i will do my best to deal with every bussiness that you give me.
thanks for you to give me this chance.
学校名,专业名自己把握啊。