谁能帮我把下面一段中文翻译成英文?不要翻译软件的、十分紧急。。。

在这里——为全体学生提供了优良的学习生活条件。公寓与公园山水相依,空气清新。每间宿舍配备了空调、热水、饮用开水,配置了环保书桌、衣柜等家具。你可以在“湘信院”的公园里自由... 在这里——为全体学生提供了优良的学习生活条件。公寓与公园山水相依,空气清新。每间宿舍配备了空调、热水、饮用开水,配置了环保书桌、衣柜等家具。你可以在“湘信院”的公园里自由地晨读、晨练,也可以在自己宿舍的那方天地伏案疾书,尽享学习、生活的便捷与舒适。
在这里——有着众多令人自豪的第一和唯一。位居全省高职院校第一的数字化校园,“三网融合”的数字化服务体系和“电子书包”的学习方式,让你充分体验到“信息化”的办学优势;教育部专家充分肯定并予以推广的、全省唯一的“学院+公司”的校企一体化教学模式,课堂即公司、教师即工程师、学生即员工、上课即上班的“双岗双责”,近千家校内外实习实训基地,让你从进校第一天开始就与企业零距离对接。近三年,学院毕业生就业工作享誉三湘,在全省100多所高校中连续三年获得“就业工作先进单位”的称号,毕业生驰骋学政军商界,人才辈出。“湘信院”的办学特色已凝聚成湖南高职院校的名片。
千千遐
over here-- excellent study facilities are provided for all students.Apartments are surrounded by beautiful park and fresh air.Each dormitories are equipped with air-conditioner,thermal water,drinking boiled water, furnitures such as environmental friendly student desk and armoire.
you could spend leisure time on morning exercises and Morning Reading in park of Xiang xing court,and also reading and writing in your own dormitory,enjoy Convenience and cosy life of learning and living.

over here—
今天翻译题做多了有点脱力
改天再来补充算了~
追问
谢谢啦。。。。
AnakinBeryl
Here are providing the outstanding study facilities for the every students. The apartments are surrounding by the perfect park and living in the fresh air. Each room is providing air-condition, hot water, drinking water, environmental friendly desk and wardrobe,ect. Everyone can either excercise morning reading in " Xiang Xin Yuan", or study in the room with private space.