一段英语阅读的翻译!恳请各位英语超赞的亲帮我翻译一下! 快快快~

Don’tthinkofhavingfoodasafunactivity.Manytimeswodofunactivityaroundfood.Forexample,we... Don’t think of having food as a fun activity .Many times wo do fun activity around food.For example ,we may often meet our friends for lunch.In fact,there are many other activitys you can do with friends.How about meeting friends for a sports game ?You can eat ,but the activity doesn’t have to focus on food.
Looking after your health should not be boring Start now!
foreverwawy
不要认为一起吃饭是个有趣的社交活动。的确,很多情况下我们一些有趣的社交活动都是围绕着美食,比如跟朋友一起吃饭聊天。事实上,你跟朋友也有很多其他的社交活动。比如一起去踢球或者打球,这期间你也可以吃点小吃,但是关键并不在吃东西。所以说健康生活不再是个难题。

好别扭,文章的主题没弄懂。。要不就是小学生写的。
追问
最后一句的翻译?
追答
所以说健康生活不会再让你头痛。
千帆碧落
写出这篇作文的亲完全是按照汉语来的。我猜他最后一句是想说“从现在开始照顾你的建康一点都不无聊了”(因为上面说可以和朋友一起运动……)。完全是猜测。
追问
....这是英语报纸上的短文……我也是 没有办法的,最后一句我根本不知道怎么去翻译才通顺
追答
我不知道……