一篇英语短文 求翻译!

Haveyouheardofthenine-classroomschoolinSiliconValley?Theteachersusepensandpaper,knitt... Have you heard of the nine-classroom school in Silicon Valley?The teachers use pens and paper,knitting needles and mud to teach the students.There is not a computer in this school.The teachers don't allow the computers to be in the classrooms,and the school even forbids their use at home.
At present,lots of computers have come into the classrooms in the world.But why can't you see one at this school?Because some parents and teachers have an idea:computers and schools don't mix.
The teachers of this school think that the education should pay attention to physical activities and learning through creative,hands-on tasks.And they are doing so to make their students learn better.If the students use computers,it can stop ttheir creative thinking and movement.
Three-quarters of the students here have parents with a lot of education.Mr Eagle,like other parents,says,"I don't want my kid to see computers before she is 17.

帮忙翻译一下.不要用电脑翻译,要人工哒!! 好的加分!!! 速度速度~~!!
rpoppy
你曾经听说过美国硅谷的“nine-classroom"学校吗?老师们仅用笔、纸、棒针和泥交学生,你在这所学校里看不到一台电脑。老师禁止学生们带电脑到学校,学校甚至让学生在家也禁止使用电脑。
目前,全世界都普片开始在教室使用电脑。但是,你为什么在这所学校看不到一台电脑呢?因为家长和老师都一致认为:学校里不应该配备电脑。
该所学校老师认为,教育应该更多的关注学生的体育活动以及创新能力,手动能力。他们之所以这样规定是希望学生们能学到更多。如果学生们使用电脑,会降低他们的积极能力和思维创新能力。
四分之三的学生家长都是有高学历背景的。eagle先生,和其他家长一样,说“我不希望我的孩子在17岁之前接触电脑。”
失双宠07
你听说过的nine-classroom学校在硅谷?教师使用笔和纸,织针和泥教学生。不存在这样一个学校。老师不允许计算机在教室,和学校甚至禁止其使用在家。
目前,很多计算机已进入教室的世界。但为什么你看不到在这所大学的?因为有些家长和老师有一个想法:电脑和学校不混合。
这所学校的教师认为,教育应注重体育活动和创意的学习,操作任务。他们是这样做使学生学得更好。如果学生使用计算机,它可以阻止2创造性思维和运动。
四分之三的学生们的父母很多教育。老鹰先生,像其他父母,说,“我不想我的孩子看到电脑之前,她是17
bxsjun
你听说过的nine-classroom学校在硅谷?教师使用笔和纸,织针和泥教学生。不存在这样一个学校。老师不允许计算机在教室,和学校甚至禁止其使用在家。
目前,很多计算机已进入教室的世界。但为什么你看不到在这所大学的?因为有些家长和老师有一个想法:电脑和学校不混合。
这所学校的教师认为,教育应注重体育活动和创意的学习,操作任务。他们是这样做使学生学得更好。如果学生只会使用计算机,那可能就会阻止创造性思维和运动。
四分之三的学生们的父母很多教育。Eagle先生,像其他父母,说,“我不想我的孩子在十七岁之前看到电脑。
loyvin
你听闻过矽谷的“9课室”学校吗?老师用笔、纸、织毛衣和泥土去教学生。这所学校没有一台电脑。老师不允许教室里有电脑,甚至禁止他们在家使用电脑。
目前,在世界上,大量电脑被应用于课堂。但为什么在这所学校你见不到一台?原因是老师和家长都认为: 电脑和学校不能混在一起。
这所学校老师认为教育须关注富于创造力的活动、学习以及动手劳作,并且他们也是这样做使得学生学得更好,如果学生使用电脑会使他们的创意想法及行动停止。
这里四分之三的学生的家长都是受过很多教育的。Eagle先生和其他家长一样,谈到:“在我女儿17岁前不想她看到电脑。”