翻译歌词!!急

TwoBlackCadilla的英文歌词!我要准确的。只要英文。是这样么... Two Black Cadilla的英文歌词!
我要准确的。只要英文。是这样么
好汉风光老白头b
Carrie Underwood – TwoBlack Cadillacs

Twoblack Cadillacs driving in a slow parade
Headlights shining bright in the middle of the day
One is for his wife,
The other for the woman who loved him at night
Twoblack Cadillacs meeting for the first time

[Chorus]
And the preacher said he was a good man
And his brother said he was a good friend
But the women in the twoblack veils didn’t bother to cry
Bye bye, bye bye
Yeah they took turns laying a rose down
Threw a handful of dirt into the deep ground
He’s not the only one who had a secret to hide
Bye bye, bye bye, bye Bye

Twoblack Cadillacs, twoblack Cadillacs

Two months ago his wife called the number on his phone
Turns out he'd been lying to both of them for oh so long
They decided then he’d never get away with doing this to them
Twoblack Cadillacs waiting for the ride down, ride down

[Chorus]

Yeah yeah

It was the first and the last time they saw each other face to face
They shared a crimson smile and just walked away
And left the secret at the grave

[Chorus]

Yeah, yeah, yeah, yeah

在线翻译:楼主自己修改一下吧,呵呵。
凯莉·安德伍德 - 两个黑色的凯迪拉克

两个黑色的卡迪拉克车行驶在一个缓慢的游行
头灯闪烁着耀眼的在中间的一天
一个是他的妻子,
爱他的女人,在夜间
两个黑色的凯迪拉克第一次会议

[合唱]
传道人说,他是个好人
他的兄弟说,他是一个很好的朋友
但是,两个黑色的面纱妇女在没有刻意去哭
再见,再见,再见
是的,他们轮番奠定了上升下降
进深地上扔了一把土
他不是唯一的一个,有一个秘密的隐藏
再见,再见,再见,再见,再见,

两个黑色的凯迪拉克,两个黑色的凯迪拉克

两个月前,他的妻子叫他的手机上的号码
原来他一直在说谎,他们都这么久哦
然后,他们决定这样做是为了他们,他从来没有逃脱
两个黑色的卡迪拉克车在等待搭下降,骑下来

[合唱]

是啊是啊

这是第一次和最后一次,他们看到对方的脸面对
他们分享了深红色的微笑和刚走开
而离开了秘密的坟墓

[合唱]

是啊,是啊,是啊,是啊
翰爽秋雪
两个黑色的卡迪拉克车行驶在一个缓慢的游行
头灯闪烁着耀眼的在中间的一天
一个是他的妻子,
爱他的女人,在夜间
两个黑色的凯迪拉克第一次会议

[合唱]
传道人说,他是个好人
他的兄弟说,他是一个很好的朋友
但是,两个黑色的面纱妇女在没有刻意去哭
再见,再见,再见
是的,他们轮番奠定了上升下降
进深地上扔了一把土
他不是唯一的一个,有一个秘密的隐藏
再见,再见,再见,再见,再见,

两个黑色的凯迪拉克,两个黑色的凯迪拉克

两个月前,他的妻子叫他的手机上的号码
原来他一直在说谎,他们都这么久哦
然后,他们决定这样做是为了他们,他从来没有逃脱
两个黑色的卡迪拉克车在等待搭下降,骑下来

[合唱]

是啊是啊

这是第一次和最后一次,他们看到对方的脸面对
他们分享了深红色的微笑和刚走开
而离开了秘密的坟墓

[合唱]

是啊,是啊,是啊,是啊
泪染倾城8
两只黑色凯迪拉