这段怎么翻译成中文 10

InternetandotherDataServicesareprovidedthroughLandlorddoingbusinessasRaleighNetworkSe... Internet and other Data Services are provided through Landlord doing business as Raleigh Network Services (RNS) and not by a public utility. Raleigh Network Services (RNS) shall bill the tenant at the standard charges and rates established by Raleigh Network Services (RNS) for all Tenants having similar usage and requirements. These data charges and rates shall be established at the time such service is ordered initially and shall apply in all months in which Tenant utilizes such service, subject to any price adjustments applicable to all users that Raleigh Network Services (RNS) in Raleigh Network Services (RNS) sole discretion, may find it necessary to make. Internet Service terms and conditions as well as any Custom Data Service and provisioning of network or other computer equipment is subject to separate agreement with Raleigh Network Services (RNS) only. 展开
enjoy李丽123
互联网和其他数据服务是提供了通过房东做商业罗利网络服务(RNS)而不是由一个公共事业。罗利网络服务(RNS)应当比尔租户在标准的费用和利率设立罗利网络服务(RNS)对所有租户有类似的使用和需求。这些数据费用和利率应当建立在当时这样的服务是有序的最初和适用在所有这几个租户使用这样的服务,受到任何价格调整适用于所有用户,罗利网络服务(RNS)在罗利网络服务(RNS)的唯一的谨慎,会发现有必要让。互联网服务条款和条件以及任何自定义数据服务和提供网络或其他计算机设备受制于单独的协议与罗利网络服务(RNS)只。
肥城马鑫
互联网和其他数据服务的公用事业提供罗利网络服务(RNS ),而不是通过业主做生意。
的罗利网络服务(RNS )的费用,租客在建立的罗利网络服务( RNS)具有相似的使用和要求所有租户的收费标准和价格。
这些数据收费和价格应建立在这样的服务是有序的最初的时间,并应适用于所有月份中,承租人利用这样的服务,受到任何价格调整适用于所有用户,罗利网络服务(RNS)在罗利网络服务( RNS)全权酌情决定,可能会发现有必要作出。
互联网服务的条款及条件,以及任何自定义数据服务和提供网络或其他电脑设备是单独的协议罗利网络服务(RNS) 。