英语里有哪些适合当公司的名字的,寓意很好的单词

兔子学古文

亲爱的

darling
dear
lief
loving
toots
tootsie
tootsy

例句

  • A melancholy music, why advert辛酸的哀吟,怎好去跟谷莺竞奏?--;干吗提这些来着?啊,亲爱的

  • The satchel! "Yes, monsieur. That was what this young lady was after.Not the body of her beloved brother.“就是那个背包?!”“是的,先生。这才是那个姑娘想要的,而不是她亲爱的哥哥。”

  • Dearly beloved, let' s pray the God亲爱的教友,让我们向上帝祈祷。