求翻译。

Themostunforgettablethingduringmylongsummerholidaylastyear,ofcourseismytrip36England.... The most unforgettable thing during my long summer holiday last year, of course is my trip 36 England. This was my first time to go abroad, so it really made me 37 .
There are quite a lot of interesting places in England, 38 Oxford. When we walked around Oxford, we saw quite a lot of ancient buildings on 39 sides of the streets. One of the most famous tourist 40 in Oxford is Christ(基督)Church, and it’s 41 one of Oxford University's 29 colleges. There is a huge hall in Christ Church, 42 was used as the dining hall at Hogwarts in the Harry Potter 43 . I felt really excited when I heard this.
44 place that impressed me 45 during my trip is a place called Stratford-upon-Avon. It is a small town. Maybe you haven't 46 it, but I'm sure you have heard about William Shakespeare-the great man's 47 . In Stratford-upon-Avon, I could 48 Shakespeare's Birthplace, Shakespeare Countryside Museum, the Royal Shakespeare Theatre, and a lot of places that are connected with 49 .
I went to Shakespeare's Birthplace. It was the house 50 Shakespeare was born and 51 his early years. 52 sitting room, hallway(走廊), bedrooms, and kitchen were furnished (布置) in sixteenth-century 53 . I also went to see the Shakespeare Exhibition. It illustrated(以图解说明) Shakespeare's life and career in both Stratford and London.
I really enjoyed this nice trip to England, 54 I learnt a lot. I'm very happy that I could visit such an interesting 55 . I want to go there again in the future.

莲山课件 原文地址:http://www.5ykj.com/shti/gaoyi/41830.htm
轻轻的夜晚
最难忘的事情在我去年暑假,当然是我旅行36英国。这是我第一次出国,所以这真的让我37。
有很多有趣的地方在英国牛津,38。当我们走在牛津的周围,看到了很多古建筑两侧的39个街道。最著名的一个旅游40中牛津基督教堂(基督),和它的41个牛津大学29学院。有一个巨大的大厅在基督教堂,42被用作饭厅在霍格沃茨的哈利·波特43。我感到很兴奋,当我听到这个。
44个地方给我留下深刻印象的45在我的旅行是一个叫埃文河畔斯特拉特福。这是一个小城镇。也许你没46,但我肯定你已经听说威廉莎士比亚伟人的47。埃文河畔斯特拉特福,我可以48莎士比亚的出生地,莎士比亚乡村博物馆,皇家莎士比亚剧院,和很多的地方,连接49。
我去了莎士比亚的故乡。这房子50莎士比亚是天生的和51早年。52客厅,走廊(走廊),卧室,厨房设备(布置)在16世纪53。我也去看了莎士比亚的展览。这说明(以图解说明)莎士比亚的生活和职业生涯在斯特拉特福德和伦敦。
我真的很喜欢这个漂亮的英国之旅,54我学到了很多。我很高兴我能参观这样一个有趣的55。我想再次去那里的。

= =
百度网友aa245c9
去年,在我漫长的暑假当中,最难忘的当属我的英国之旅。这是我第一次出国。所以我非常的激动。英国有好多名胜,比如说牛津。当我们在牛津漫步的时候,我们看见街道两边有许多古建筑。牛津最著名的旅游景点之一就是基督教堂,它也是牛津大学29个学院之一。基督教堂里有一个硕大的厅,在哈利波特电影里,是霍格华兹的一个餐厅。当我听说这个的时候,我非常兴奋。旅途中另一个给我深刻印象的地方是斯特拉特福。 这是一个小镇。或许你并没有听说过,但是我确信你听说过威廉·莎士比亚,这就是他的家乡。在斯特拉特福, 我看见了莎士比亚出生的地方、莎士比亚乡村博物馆、莎士比亚皇家大剧院,以及其他许多与莎士比亚有关的地方。我去了莎士比亚出生的地方。在那里,莎士比亚出生,年幼的时候在那里住过。它的起居室,走廊,卧室,厨房都是16世纪的风格。我也去了斯特拉特福德和伦敦的莎士比亚展览,用图解的方式阐释了莎士比亚的伟大的一生及其光辉的事业。这次旅行我真的很开心。我从中学到了很多。我非常高兴我能拜访这样一个有底蕴的国家。我将来还想再去那里
市弘雅3a
  在我去年漫长的暑假中,最难忘的事情当然是我到英国旅行。这是我第一次出国,所以它真的让我兴奋。
  有很多有趣的地方在英格兰,如牛津。当我们走在牛津,我们看到了相当多的古代建筑两边的街道。其中最著名的旅游景点是在牛津的基督教堂,也是牛津大学的29学院。有一个巨大的大厅在基督教堂,是用来作为霍格沃茨的餐厅在哈利波特电影。当我听到这个,我真的感到很兴奋,。
另一个地方,在我的旅行中深深打动了我。这是一个叫做埃文河畔斯特拉特福德的地方。这是一个小镇。也许你还没有听说过它,但我相信你已经听说过伟人的威廉 莎士比亚的故乡。在埃文河畔斯特拉特福德,我可以看到莎士比亚的出生地,莎士比亚乡村博物馆,皇家莎士比亚剧院,和很多地方,都与莎士比亚有关。
我去了莎士比亚的出生地。这是莎士比亚出生的房子,花了他早期的几年装修。它的客厅、卧室、厨房的走廊,都是十六世纪的家具风格。我也去看了莎士比亚展览。它是莎士比亚的生活和工作的说明。这两个地方在斯特拉特福德和伦敦。
我真的很喜欢这个漂亮的英国之旅,我学到了很多。我很高兴我能访问这样一个有趣的国家。我想去将来在去那里。
好麻烦啊~~~