求将中文翻译成英文

要翻译的中文如下:你好,请问为什么我在你们网站购买鞋子一直无法成功付款?每次付款后都提示如下图所示付款失败,请问你们网站支持在线付款的吗?另外你们支持邮寄到中国吗?是用什... 要翻译的中文如下:
你好,请问为什么我在你们网站购买鞋子一直无法成功付款?每次付款后都提示如下图所示付款失败,请问你们网站支持在线付款的吗?
另外你们支持邮寄到中国吗?是用什么快递?
不要百度,谷歌翻译复制过来的!我会核对后再采用!
要解体成分子的人
你好,请问为什么我在你们网站购买鞋子一直无法成功付款?每次付款后都提示如下图所示付款失败,请问你们网站支持在线付款的吗?
另外你们支持邮寄到中国吗?是用什么快递?
Hello, may I ask why I have been unable to pay for shoes in your website? After each payment failure is prompted as shown in the following figure, may I ask if your website supports online payment?
And do you support mailing to China? What is it by express?
百度网友572e127
你可以直接去用谷歌的翻译软件去翻译,这样翻译出来的是最完美的。望采纳
追问
你觉得谷歌百度翻译靠谱吗???完全没逻辑性啊,我去用谷歌百度翻译还在这提问??
百度网友8b39920

求采纳呢

追答

求采纳呢,谢谢

百度网友035ee85
做不来
匿名用户
Hello, may I ask why I can't pay for shoes purchased on your website? Each payment indicates that payment fails as shown below. Is your website supporting online payment? Do you also support sending it to China? Which courier company do you use?